Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1453 bytes afegits ,  10:17
Pàgina nova, en el contingut: «'''Carmen Luisa Robles Galindo''' coneguda com '''Papi Robles''' (Múrcia, 1982), és una política espanyola d'ideologia Pancatalanisme|pancatalanist…»
'''Carmen Luisa Robles Galindo''' coneguda com '''Papi Robles''' ([[Múrcia]], [[1982]]), és una política espanyola d'ideologia [[Pancatalanisme|pancatalanista]]. Actualment és regidora en l'[[ajuntament de Valéncia]] per la [[Coalició Compromís]].

== Biografia ==

Papi Robles és ingeniera forestal de formació per l'[[Universitat Politècnica de Valéncia]] (UPV),

Ha estat sempre vinculada al món de l'escultisme i la gestió d'organisacions jovenils i d'educació no formal. Fon presidenta de la Federació d'Escultisme Valencià (2007-2010) i de Scouts d'Alacant (2007-2010), aixina com monitora en diferents grups scouts. També ha segut presidenta del [[Consell Valencià de la Joventut]] (CVJ) (2012-2013).

Políticament milita en Més-Compromis en la [[ciutat de Valéncia]], a on és la secretària comarcal i portaveu de Compromis per Valéncia.

Robles fon diputada en les [[Corts Valencianes]] per la circumscripció electoral de Valéncia en les eleccions de [[2019]] i fon elegida com a Síndic-portaveu del Grup Parlamentari en giner de [[2022]] en acabant de que [[Fran Ferri]] abandonara el seu escan.

Despuix de les eleccions de [[2023]], Papi Robles fon elegida regidora de l'Ajuntament de Valéncia, com a número 2 en la llista encapçalada per [[Joan Ribó]]. És portaveu de la Coalició Compromís en dit Ajuntament.

== Enllaços externs ==

* [https://es.wikipedia.org/wiki/Papi_Robles Papi Robles en Wikipedia]
25 179

edicions

Menú de navegació