Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
44 bytes afegits ,  17:51 10 feb 2010
sense resum d'edició
Llínea 60: Llínea 60:  
| matrícula_avió=  
 
| matrícula_avió=  
 
}}
 
}}
'''Romania''' (en [[Idioma rumà|rumà]]: ''România'' /ro.mɨ'ni.a/) és un país situat en el sur-est de Centre-europa, membre de l'OTAN des del 29 de març de 2004 i de la Unió Europea des del 1 de giner de 2007.
+
'''Romania''' (en [[Idioma rumà|rumà]]: ''România'' /ro.mɨ'ni.a/) és un país situat en el sur-est de Centre-europa, membre de l'[[OTAN]] des del 29 de març de [[2004]] i de la [[Unió Europea]] des del 1 de giner de [[2007]].
   −
És el sèptim país de l'Unió Europea segons la població i el nové segons la superfície. Llimita en [[Ucrània]] i [[Moldàvia]] al nort-est, [[Hongria]] i [[Sèrbia]] al oest i [[Bulgària]]al sur. Romania també té una chicoteta franja de costa en el Mar Negre.
+
És el sèptim país de l'[[Unió Europea]] segons la població i el nové segons la superfície. Llimita en [[Ucrània]] i [[Moldàvia]] al nort-est, [[Hongria]] i [[Sèrbia]] al oest i [[Bulgària]]al sur. '''Romania''' també té una chicoteta franja de costa en el [[Mar Negre]].
   −
Bucarest, és una de les majors atraccions turístiques, ademés de ser la capital i la ciutat més gran de Romania. La ciutat de Sibiu fon designada com capital cultural d'Europa en el 2007, junt en [[Luxemburc]].
+
Bucarest, és una de les majors atraccions turístiques, ademés de ser la capital i la ciutat més gran de '''Romania'''. La ciutat de Sibiu fon designada com capital cultural d'[[Europa]] en el [[2007]], junt en [[Luxemburc]].
    
{{UE}}
 
{{UE}}
    
[[Categoria:Unió Europea]]
 
[[Categoria:Unió Europea]]
112 461

edicions

Menú de navegació