Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1431 bytes afegits ,  14 juliol
sense resum d'edició
Llínea 15: Llínea 15:  
|}
 
|}
 
</center>
 
</center>
 +
 +
== Economia ==
 +
 +
L'economia del poble gira entorn a l'agricultura i ganaderia, a cada volta més consolidat el sector de Turisme en la seua modalitat rural, aixina com l'extracció de caolí i la construcció, i cal destacar també l'importància dels servicis, si observem que per a l'escassea de població durant l'any, es disponen de varis comerços i bars. El sector servicis es veu favorit en gran part gràcies a l'aument poblacional de les fins de semana i vacacions.
 +
 +
=== Indústria ===
 +
L'activitat industrial de la Yesa queda reduïda a una incipient activitat [[Cervesa|cervecera]] i una activitat minera en decliu.
 +
 +
La Yesa, de la mateixa manera que [[Villar de l'Arquebisbe]] són centres exportadors d'àrits per a les indústries de la construcció. D'estes terres ixen centenars de metros cúbics diàriament.
 +
 +
La planta principal de la comarca va aplegar a suministrar 50 000 t/any de caolí ceràmic (35.000 t/any), per a càrregues i per a ciment en la seua planta d'Higueruelas en una pedrera en Villar de l'Arquebisbe i una atra en Yesa (Valéncia).
 +
 +
=== Turisme ===
 +
El turisme s'ha anat consolidant en la comarca de la Serranía com una alternativa econòmica social. L'oferta de la que dispon la comarca cada volta és més àmplia i en un objectiu clar: la calitat.
 +
 +
La població, en la seua majoria major, no és molt elevada entre semana pero creix de forma exponencial les fins de semana i les vacacions.
    
== Monuments i elements d'interés ==
 
== Monuments i elements d'interés ==
119 455

edicions

Menú de navegació