Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
Pàgina nova, en el contingut: «La '''Federació de Tir en Arc de la Comunitat Valenciana''' ('''FTACV''') és l'entitat encarregada de la competició, l'arbitrage, les normatives, la formació ...».
La '''Federació de Tir en Arc de la Comunitat Valenciana''' ('''FTACV''') és l'entitat encarregada de la competició, l'arbitrage, les normatives, la formació i promoció, i les llicències del [[deport]] de [[tir en arc]] en la [[COmunitat Valenciana]]. Té la seu en el carrer de les Avellanes de [[Valéncia]] i està presidida per José Vicente Pérez Martínez.

La Federació organisa diferents tornejos a lo llarc de l'any, a les tres modalitats principals d'este deport. En aire lliure, destaca al Trofeu Sant Jaume de [[Guardamar del Segura]] i el Vila de [[Bétera]]. En tir en arc en bosc, la modalitat més destacada, la principal competició és la Lliga Valenciana, composta de diferents jornades a lo llarc de l'any. Finalment, en sala, se celebren els diferents provincials, així com l'autonòmic de la categoria.

==Enllaços==
* [http://www.ftacv.org Web oficial]

[[Categoria:Federacions deportives de la Comunitat Valenciana|Tir en Arc]]
[[Categoria:Tir en Arc]]

Menú de navegació