Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
Pàgina nova, en el contingut: «L''''Associació Cultural de les Comarques de l'Antic Regne de Valéncia''' és una entitat valenciana i valencianista creada l'any 2022. El seu president…»
L''''Associació Cultural de les Comarques de l'Antic Regne de Valéncia''' és una entitat valenciana i valencianista creada l'any [[2022]]. El seu president és [[Jaime Orts Mascarell]].

== Objectius ==

Com diuen des de la pròpia associació els seus objectius són: treballar per la difusió i pel conreu de la llengua i de la cultura valencianes, i de de les senyes que identifiquen al poble valencià.

Treballar per a conseguir una societat valenciana a on puguen cabre tots per a que no es perguen els propis signes identitaris. En l'intenció de poder sensibilisar al poble valencià sobre l'importància per a prendre consciència sobre el poble que som per a poder ser protagonistes del nostre futur.

== Tradicions ==

L'Associació Cultural de les Comarques de l'Antic Regne de Valéncia no renúncia a la tradició que ha fet que el poble valencià haja segut el mateix a lo llarc de l'història pero tampoc renúncia a construir un present i un futur en el que siga i sigam sent poble.

En eixe camí nos trobem ad aquells que menyspreen lo valencià o que intenten suplantar els nostres identificadors culturals i ad aquells que es troben hereus d'una estructuració social i un espírit cívic que fa del poble valencià una societat lliure, dinàmica i orgullosa, admirable i admirada en els sigles XIV i XV.

== Activitats ==

L'Associació Cultural de les Comarques de l'Antic Regne de Valéncia entre les seues activitats, destaquen:

* Organisació de tertúlies i debats.
* Organisació de conferències.
* Activitats formatives i recreatives.
* Edició d'una publicació en la missió de formar i informar, baix el títul de “Comarques Valencianes – Informatiu Cultural Valencià”.

== Referències ==

* [https://yosocche.com/associacio-cultural-de-les-comarques-de-lantic-regne-de-valencia/ Associació Cultural de les Comarques de l'Antic Regne de Valéncia - Yo soc che]
24 971

edicions

Menú de navegació