Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
21 bytes afegits ,  27 febrer
Llínea 45: Llínea 45:  
== Premis i guardons ==
 
== Premis i guardons ==
   −
És premi "Vinatea" individual [[1997]] d'[[Amics de la RACV]]. És també premi "[[Premis Fadrí|Fadrí]]-D. Josep Mª Guinot a les lletres valencianes" [[2012]] de l'[[Cardona i Vives|Associació Cardona Vives de Castelló]].  
+
* És premi "Vinatea" individual [[1997]] d'[[Amics de la RACV]].  
 
+
* És també premi "[[Premis Fadrí|Fadrí-D. Josep Mª Guinot a les lletres valencianes]]" [[2012]] de l'[[Cardona i Vives|Associació Cardona Vives de Castelló]].  
La [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]] el nomenà Corresponent per [[Paterna]] en l'any [[1998]]; ademés colabora com a Agregat de la [[Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes]] de la RACV.
+
* La [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]] (RACV) el nomenà Corresponent per [[Paterna]] en l'any [[1998]]; ademés colabora com a Agregat de la [[Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes]] de la RACV.
 
+
* Aureli López ha segut guardonat en el [[Premi Nacional de Lliteratura en Llengua Valenciana]] per l'[[Associació d'Escritors en Llengua Valenciana]] (AELLVA) en la seua sexta edició, en l'any [[2018]].
Aureli López ha segut guardonat en el [[Premi Nacional de Lliteratura en Llengua Valenciana]] per l'Associació d'Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA) en la seua sexta edició, any [[2018]].
      
==Obra==
 
==Obra==
23 783

edicions

Menú de navegació