Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1105 bytes afegits ,  26 giner
Llínea 43: Llínea 43:     
== Controvèrsies ==
 
== Controvèrsies ==
 +
 +
* En febrer de 2022, Sira Rego va incidir en la “condena d'Esquerra Unida a l'invasió russa d'Ucrània” i la decidida aposta per la “desescalada, la desmilitarisació de la zona, el diàlec i la pau”. En setembre de 2023 fon un dels pocs eurodiputats que varen votar en contra de la resolució del Parlament en contra de la deportació forçosa per l'Eixèrcit rus de més de 2.000 chiquets ucranians des del seu país a camps de russificació en [[Bielorússia]]. La resolució també designava a [[Lukashenko]] de ser tan responsable d'estos crims de guerra com [[Vladímir Putin]] i a demanar a la CPI que considerara emetre una orde internacional d'arrest contra el president bielorús.
 +
 +
* Sira Rego va suscitar polèmica quan, com a conseqüència de l'atac de 2023 del grup terroriste [[Hamás]] a [[Israel]], declarà :
 +
 +
{{Cita|Palestina té dret a resistir despuix de décades d'ocupació, apartheid i exili. Front als qui hui defenen tornar al castic colectiu bombardejant la [[Franja de Gaza]], és urgent defendre el dret internacional. L'única solució és el fi de l'ocupació.}}
    
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
25 107

edicions

Menú de navegació