Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1368 bytes afegits ,  12:01 8 oct 2023
Llínea 18: Llínea 18:     
Els compositors Ronaldo Navarro, Alfredo Sanz, Rafael Beltrán i Claudia Montero han compost per a l'intérpret Ana Archilés.
 
Els compositors Ronaldo Navarro, Alfredo Sanz, Rafael Beltrán i Claudia Montero han compost per a l'intérpret Ana Archilés.
 +
 +
És codirectora dels tallers Tárrega de Vilarreal, cita anual en el més de decembre en el que se celebren classes, conferències i concerts en honor al guitarriste [[Francesc Tàrrega]].
 +
 +
Professora en els cursos internacionals d'interpretació F. Tárrega organisats per la [[UNED]].
 +
 +
Ha gravat el CD “Homenatges” junt al prestigiós quartet Dubhe i el CD en música per a guitarra del compositor Rafael Beltrán Moner, sent una de les peces, “Recordances”, dedicada i composta com resa en el seu títul per a “l'eminent guitarrista Ana María Archilés”.
 +
 +
En l'any [[2018]] ha vist la llum el CD "Tárrega, de la guitarra d’Ana al plectre de la Tàrrega" en música del genial compositor vilarrealenc, al que se li ha nomenat fill predilecte.
 +
 +
En juliol de 2019 ha realisat una gira de concerts i masterclass en [[China]].
 +
 +
Actua en assiduïtat en recitals poètics sobre García Lorca, estrenant peces de Claudia Montero entre uns atres.
 +
 +
En la seua llabor docent ha segut professora en diversos centres d'Ensenyança de Música de la Comunitat Valenciana, com els Conservatoris de Valéncia, La Vall d'Uxó, Ontinyent, Carcaixent i Castelló i les Escoles de Música d'Almassora, Onda, Bechí i Moncada.
 +
 +
En l'actualitat és professora de guitarra per oposició en el Conservatori Professional de Música Mestre Tàrrega de Castelló de la Plana.
    
== Concerts ==
 
== Concerts ==
25 036

edicions

Menú de navegació