Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
L''''Associació d'Escriptors en Llengua Catalana''' (AELC), en valencià, Associació d'Escritors en Llengua Catalana, és una entitat privada professional, en sèu central en la ciutat de Barcelona, que reunix escritors en llengua catalana.Té la seua sèu en el Palau Savassona, edifici de l'Ateneu Barcelonés.
+
L''''Associació d'Escriptors en Llengua Catalana''' (AELC), en valencià, Associació d'Escritors en Llengua Catalana, és una entitat privada professional, en sèu central en la ciutat de [[Barcelona]], que reunix escritors en llengua catalana.Té la seua sèu en el Palau Savassona, edifici de l'Ateneu Barcelonés.
    
== Creació ==
 
== Creació ==
   −
Fon fundada en [[1977]], marcada per les resolucions del Congrés de Cultura Catalana celebrat en [[1975]], en el que els autors varen senyalar la necessitat d'una entitat pròpia vinculada al català com a llengua creadora, lliterària.  
+
Fon fundada en l'any [[1977]], marcada per les resolucions del Congrés de Cultura Catalana celebrat en [[1975]], en el que els autors varen senyalar la necessitat d'una entitat pròpia vinculada al català com a llengua creadora, lliterària.  
    
== Àmbit territorial ==
 
== Àmbit territorial ==
36 054

edicions

Menú de navegació