Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1313 bytes afegits ,  09:39 25 ago 2023
Pàgina nova, en el contingut: «'''José Rico Villalonga''' (Castelló, 1984) és un periodiste valencià d'ideologia pancatalanista. == Biografia ==…»
'''José Rico Villalonga''' ([[Castelló]], [[1984]]) és un periodiste [[Valencians|valencià]] d'ideologia [[Pancatalanisme|pancatalanista]].

== Biografia ==

José Rico és llicenciat en [[Periodisme]] per l'Universitat Autonòma de Barcelona (UAB) i té un Màster en periodisme digital per l'Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Ha colaborat en diferents mijos de prensa, començà a treballar en Castelló, en el periòdic ''[[Mediterráneo]]'' o ''Radio Castellón-Cadena SER'', també d'àmbit autonòmic com ''Diario AS-Comunidad Valenciana'' i també catalans com ''Ràdio Barcelona-Cadena SER''.

Porta més de quinze anys vinculat a ''[[El Periódico]]'' (''El periódico de Catalunya''), a on ha desenrollat tota la seua trayectòria professional en la secció de Política, primer com a redactor i, des de l'any [[2015]], com a cap de la secció. Des de l'any [[2022]] és el responsable de l'àrea de "Panorama" que gestiona els continguts d'Internacional, Política i Economia. ''El Periódico de Catalunya'' és de l'editorial Editorial Premsa de Catalunya, S.A.

== Referències ==

* [https://www.infoperiodistas.info/noticia/26104/El-Periodico-refuerza-su-equipo-informativo-y-amplia-contenidos "El Periódico" refuerza su equipo informativo y amplía contenidos - Diario Infoperiodistas]
25 054

edicions

Menú de navegació