Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
16 bytes afegits ,  12:35 26 jul 2023
sense resum d'edició
Llínea 3: Llínea 3:  
== Trayectòria política ==
 
== Trayectòria política ==
   −
Joaquín Corredor ha militat en diverses formacions polítiques d'ideologia [[Conservadurisme polític|conservadora]]. Fon militant d'[[Aliança Popular]], en l'any [[1985]] se presentà a president de la formació per la ciutat de Valéncia, pero no conseguí ser president perdent per 28 vots i denuncià el procés per irregularitats. L'any [[2000]] va disputar la presidència provincial del [[Partit Popular]] al zaplaniste José Díez, pero no tingué èxit. Una vegada més, va denunciar que des del partit havia patit represàlies.En l'any [[2001]] anuncià que abandonava el Partit Popular per a passar-se a [[Unió Valenciana]]. S'escindiria de UV en el [[Partit Regional de la Comunitat Valenciana]] (PRCV), que estigué integrat en [[Coalició Valenciana]] per a les eleccions a les [[Corts Valencianes]] de [[2007]], i en l'any [[2010]] fon secretari general del [[Partido de los Mayores y Autónomos]] (PADMA), despuix que el fundador del partit, Ramón Calvo, el fichara per ad eixe partit polític.  
+
Joaquín Corredor ha militat en diverses formacions polítiques d'ideologia [[Conservadurisme polític|conservadora]]. Fon militant d'[[Aliança Popular]], en l'any [[1985]] se presentà a president de la formació per la ciutat de [[Valéncia]], pero no conseguí ser president perdent per 28 vots i denuncià el procés per irregularitats.  
 +
 
 +
En l'any [[2000]] va disputar la presidència provincial del [[Partit Popular]] al zaplaniste José Díez, pero no tingué èxit. Una vegada més, va denunciar que des del partit havia patit represàlies. En l'any [[2001]] anuncià que abandonava el Partit Popular per a passar-se a [[Unió Valenciana]]. S'escindiria de UV en el [[Partit Regional de la Comunitat Valenciana]] (PRCV), que estigué integrat en [[Coalició Valenciana]] per a les eleccions a les [[Corts Valencianes]] de l'any [[2007]], i en l'any [[2010]] fon secretari general del [[Partido de los Mayores y Autónomos]] (PADMA), despuix que el fundador del partit, Ramón Calvo, el fichara per ad eixe partit polític.  
    
== Cites ==
 
== Cites ==
35 154

edicions

Menú de navegació