Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1560 bytes afegits ,  18:47 24 jul 2023
Llínea 16: Llínea 16:     
Ha actuat junt en el tenor Plácido Domingo en Los Ángeles i Washington en la Sarsuela ''Luisa Fernanda'' i contractat per als pròxims anys en diferents operes.
 
Ha actuat junt en el tenor Plácido Domingo en Los Ángeles i Washington en la Sarsuela ''Luisa Fernanda'' i contractat per als pròxims anys en diferents operes.
 +
 +
Recents i futures actuacions inclouen ''Luisa Fernanda'' en [[Valladolit]]; ''La Favoriteen'' en [[Bérgamo]]; ''Lucia di Lammermoor'' i ''La Traviata'' en [[Japó]], [[Roma]], [[Rovigo]], [[Bassano]], [[Padova]] i [[Lieja]] ([[Bèlgica]]); ''Lucia di Lammermoor'' en [[Florència]]; ''[[Rigoletto]]'' en [[Bolònia]] o ''La Fille du Régiment'' en el Teatre del Liceu de Barcelona; ''Requiem'' de [[Verdi]] en [[Toulon]] ([[França]]) i en En Ràdio Televisió Espanyola (RTVE). Concert-homenage al seu mestre Alfredo Kraus en [[Canàries]] i en el [[Carnegie Hall de Nova York]], estrena mundial de l'opera ''Oh My Son''; en el Teatre de la Sarsuela ''La del Soto del parral''; en [[Varsòvia]] ([[Polònia]]) el concert d'any nou i en el teatre que dirigix Plácido Domingo en Washington ''Don Pasquale'', etc...
 +
 +
Despuix de l'èxit collit en molt bones crítiques en el Teatre del Liceu de Barcelona en l'opera ''La filla del regiment'', és contractat per Plácido per a [[2011]] en [[Washington]] en l'opera ''Don Pasquale''.
 +
 +
Interpreta l'[[òpera]] ''Juan José'' en el Teatre de la Sarsuela; ''Rigoletto'' en [[Verona]]; ''La Traviata'' en [[Cagliari]], [[Modena]], [[Reggio Emilia]], [[Pavia]], [[Brescia]], [[Como]], [[Cremona]], etc... ''Rigoletto'' en [[Les Palmes de Gran Canària]] i [[Cagliari]]; ''Madama Butterfly'' en [[Floréncia]]; ''Rigoletto'' en [[Genova]]; ''La Tavernera del port'' en el Teatre de la Sarsuela de [[Madrit]], en Sevilla i en la Ciutat de les Arts i les Ciències de Valéncia i també ''La Traviata'' en [[Màlaga]].
    
== Premis i guardons ==
 
== Premis i guardons ==
24 928

edicions

Menú de navegació