Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
3021 bytes afegits ,  18:52 26 feb 2023
Llínea 20: Llínea 20:     
Des del 8 al 14 de giner de [[2001]], presenta el seu treball en la Maison de la Danse de Lió.
 
Des del 8 al 14 de giner de [[2001]], presenta el seu treball en la Maison de la Danse de Lió.
 +
 +
En [[1999]], estrena l'espectàcul ''Sueños''. Mentres balla ''Juana la loca'', idea i ensaja ya el següent espectàcul, ''Mariana Pineda''. Balla en concerts de [[Chavela Vargas]] en la casa natal de [[Federico García Lorca]] en l'Horta de San Vicente en Granada, en el Teatre Falla de Càdis, en el Palau de la Música de Barcelona, en La Alhóndiga de [[Guanajuato]] ([[Mèxic]]), en el Festival de Teatre de [[Bogotà]] ([[Colòmbia]]) i en el Lluna Park de [[Buenos Aires]] ([[Argentina]]). Participa en ''Iberia'' de [[Carlos Saura]], en una coreografia pròpia (''Albaicín'') i una atra ideada en colaboració en José Serrano (''Astúries''). La película s'estrena en novembre de [[2005]].
 +
 +
En l'any [[2003]] obté el Premi Nacional de Dansa.
 +
 +
En [[2005]], proseguix la gira de Somis en Europa, Estats Units i Amèrica del Sur i Àsia. El 19 de decembre d'eixe mateix any estrena l'espectàcul Sabors en el *Théâtre dones *Champs-*Elysées de París. En Somis tanca una trilogia de recitals que va escomençar en Sensacions.
 +
 +
En 2006, i junt al *afamado tenor Josep Carreras dirigix, coreografia i concep un espectàcul en el que la lírica i la dansa s'unixen en un homenage als grans compositors espanyols, Manuel de Falla, *Albéniz, *Turina i Lorca, que recorre la geografia nacional en un èxit de públic sense precedents.
 +
 +
En setembre de 2007, estrena la seua versió de Carmen, basada en l'història de la *cigarrera de *Merimé, en el marc del Gran *Teatre del *Liceu de Barcelona. Ella mateixa dirigix i coreografia este espectàcul, que conta en la colaboració entre uns atres de Paco de Lucía, Javier *Ruibal i José Carlos Gómez en la música.
 +
 +
En l'actuació que va realisar en el Teatre Calderón (Madrit), els fondos recaptats varen ser destinats a la Fundació Síndrome de *Down de Madrit.
 +
 +
Va formar part de l'Exposició Filatèlica Mundial, celebrada en Madrit i és la representant femenina de la dansa en Espanya en una edició llimitada de sagells editada per Correus i Telégrafs. Ademés, ha fet algunes incursions dins del món de la moda, en la Semana de la Moda de Londres es va presentar com a fermall final de la colecció d'Amaya *Arzuaga i en la seua companyia ha presentat la colecció de roba interior de la firma *Triumph a on, ademés de passar moda, va dirigir i *coreografió el montage. També ha participat en el catàlec de les joyes de *Cartier. Ha desfilat també per a Francis Montesinos en la Passarela Cibeles i en Lisboa. En 2002, va ser nomenada la “Cara d'Andalusia” per a representar a la Conselleria de Turisme de la Junta d'Andalusia i va ser elegida pregonera dels Carnestoltes de Càdis.
 +
 +
En 2019 rep un homenage de huit cuiners en Estrela *Michelín.4​
 +
 +
El 8 de giner de 2022, Sara *Baras va ser una de les cantants participants en el concert solidari Més forts que el volcà, el quin va ser organisat per Ràdio Televisió Espanyola en la finalitat de recaptar fondos per als damnificats per l'erupció volcànica de la Palma de 2021.5​
23 743

edicions

Menú de navegació