Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
13 bytes afegits ,  19:21 21 gin 2023
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Atenes''' és el cantó número 5 de la [[província d'Alajuela]], [[Costa Rica]]. Està ubicat en l'occident del [[Vall Central (Costa Rica)|Vall Central]]. Es dividix en huit districtes dels quals només cinc formen part de la [[Gran Àrea Metropolitana (Costa Rica)|Gran Àrea Metropolitana]]. La seua capçalera és la ciutat de [[Atenes (Costa Rica)|Atenes]].
+
'''Atenes''' és el cantó número 5 de la [[província d'Alajuela]], [[Costa Rica]]. Està ubicat en l'occident del [[Vall Central (Costa Rica)|Vall Central]]. Es dividix en huit districtes dels quals només cinc formen part de la [[Gran Àrea Metropolitana (Costa Rica)|Gran Àrea Metropolitana]]. La seua capçalera és la ciutat d'[[Atenes (Costa Rica)|Atenes]].
   −
El lloc a on està assentat va ser conegut com a Sabana Llarga, i va iniciar com un dels llocs a on se suministrava aliment i alberc als bouers que transportaven el gra d'or de Costa Rica, el café, cap a [[Puntarenas]].
+
El lloc a on està assentat va ser conegut com a Sabana Llarga, i va iniciar com un dels llocs a on se suministrava aliment i alberc als bouers que transportaven el gra d'or de Costa Rica, el [[café]], cap a [[Puntarenas]].
   −
En una publicació de 1960, la revista [[National Geographic]] va catalogar a Atenes com "La ciutat en el millor clima del Món", malnom en el que ha passat a distinguir-se en tot l'àmbit nacional.
+
En una publicació de l'any [[1960]], la revista [[National Geographic]] va catalogar a Atenes com "La ciutat en el millor clima del Món", malnom en el que ha passat a distinguir-se en tot l'àmbit nacional.
    
{{Províncies i cantons de Costa Rica}}
 
{{Províncies i cantons de Costa Rica}}
    
[[Categoria:Cantons de la província d'Alajuela]]
 
[[Categoria:Cantons de la província d'Alajuela]]
113 049

edicions

Menú de navegació