Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
5 bytes afegits ,  10:34 10 gin 2023
sense resum d'edició
Llínea 14: Llínea 14:  
== Biografia ==
 
== Biografia ==
   −
Albert Cuadrado naixqué en el barri de Russafa de la ciutat de Valéncia en l'any 1970. És llicenciat en Geografia i Història per l'[[Universitat de Valéncia]].  
+
Albert Cuadrado naixqué en el [[barri de Russafa]] de la ciutat de Valéncia en l'any 1970. És llicenciat en Geografia i Història per l'[[Universitat de Valéncia]].  
   −
És u dels més destacats investigadors sobre l'història del [[Regne de Valencia]]. Ha desenrollat la seua activitat científica en diversos àmbits de la cultura  valenciana destacant els seus treballs sobre l'història de la música valenciana, el [[Misteri d'Elig]], la [[batalla d'Almansa]], l'obra de [[Vicent Martí i Soler]] o la vida del [[Papa Lluna]].  
+
És u dels més destacats investigadors sobre l'història del [[Regne de Valéncia]]. Ha desenrollat la seua activitat científica en diversos àmbits de la cultura  valenciana destacant els seus treballs sobre l'història de la música valenciana, el [[Misteri d'Elig]], la [[batalla d'Almansa]], l'obra de [[Vicent Martí i Soler]] o la vida del [[Papa Lluna]].  
    
Participà en la fundació de l'associació de jòvens escritors ''Al ras'', ocupant la secretaria entre els anys [[1998]] i [[2000]].
 
Participà en la fundació de l'associació de jòvens escritors ''Al ras'', ocupant la secretaria entre els anys [[1998]] i [[2000]].
116 524

edicions

Menú de navegació