Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
21 bytes afegits ,  11:56 30 nov 2022
Llínea 52: Llínea 52:  
== Memòria i reconeiximents ==
 
== Memòria i reconeiximents ==
   −
El primer acte de recuperació de la memòria del Dr. Peset es va efectuar en la presentació del Congrés de Cultura Catalana que va tindre lloc en Valéncia en abril de [[1976]], en la que varen participar el [[Pancatalanisme|pancatalanistes]] [[Joan Fuster]], [[Manuel Sanchis Guarner]] i [[Vicent Andrés Estellés]], entre uns atres. Estellés va compondre en la seua memòria ''Ofici permanent a la memòria de Joan B. Peset, que fou afusellat a Paterna el 24 de maig de 1941''.
+
El primer acte de recuperació de la memòria del Dr. Peset es va efectuar en la presentació del Congrés de Cultura Catalana que va tindre lloc en Valéncia en [[abril]] de l'any [[1976]], en la que varen participar els [[Pancatalanisme|pancatalanistes]] [[Joan Fuster]], [[Manuel Sanchis Guarner]] i [[Vicent Andrés Estellés]], entre uns atres. Estellés va compondre en la seua memòria ''Ofici permanent a la memòria de Joan B. Peset, que fou afusellat a Paterna el 24 de maig de 1941''.
   −
En la ciutat de Valéncia duen el seu nom l'hospital universitari Doctor Peset Aleixandre, el colege major dependent de l'Universitat de Valéncia aixina com una gran avinguda en el nort de la ciutat.
+
En la ciutat de Valéncia duen el seu nom l'hospital universitari Doctor Peset Aleixandre, el colege major dependent de l'[[Universitat de Valéncia]] aixina com una gran avinguda en el nort de la ciutat.
   −
En [[2001]], coincidint en el xixanta aniversari del seu fusilament, l'Universitat de Valéncia va editar el volum titulat ''Procés a Joan Peset Aleixandre'', en els documents reproduïts en facsímil de l'expedient del procés.
+
En l'any [[2001]], coincidint en el xixanta aniversari del seu fusilament, l'Universitat de Valéncia va editar el volum titulat ''Procés a Joan Peset Aleixandre'', en els documents reproduïts en facsímil de l'expedient del procés.
    
== Obra ==
 
== Obra ==
120 790

edicions

Menú de navegació