Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1839 bytes afegits ,  17:09 6 nov 2022
Pàgina nova, en el contingut: «'''John Calvin Maxwell''' (Garden City, Wayne, Míchigan, Estats Units, 20 de febrer de 1947) és un escritor, entrenador, comerciant i…»
'''John Calvin Maxwell''' ([[Garden City]], [[Wayne]], [[Míchigan]], [[Estats Units]], [[20 de febrer]] de [[1947]]) és un escritor, entrenador, comerciant i conferenciant nortamericà que ha escrit més de 80 llibres, que se centren principalment en el liderage. Els títuls inclouen ''Les 21 lleis irrefutables del liderage'' i ''Les 21 qualitats indispensables d'un líder: convertixca's en la persona que uns atres voldran seguir''.

== Biografia ==

Maxwell va nàixer en Garden City, Míchigan, en l'any 1947. Cristià evangèlic, va seguir al seu pare en el ministeri.

== Carrera ==

Maxwell fon l'orador principal en l'Aliança Pel Progrés de la Conferència de Liderage NAA Agents vàries voltes, més recentment en [[2010]]. En [[2012]], fon guardonat en el martell d'or per Toastmasters Internacional.

== Guanys i premis de John C. Maxwell ==

Cada any, Maxwell és considerat per a acodir a donar una conferència a les empreses incloses en el rànquing de Fortune 500. Ha segut reconegut per les altes vendes dels seus llibres pel ''[[New York Times]]'', el ''[[Wall Street Journal]]'' i el ''Business Week''.

Ha segut inclós en el dècim aniversari del Saló de la Fama d'[[Amazon]] per les altes vendes dels seus llibres i per les seues contribucions en la societat. Tres dels seus llibres han alcançat el milló de còpies venudes: The 21 Irrefutable Laws of Leadership, Developing the Leader Within You, i The 21 Indispensable Qualities of a Leader.

En [[2012]], va rebre el premi Golden Travel per l'associació Toastmasters International. En [[2014]], fon reconegut com l'expert número 1 en liderage per Inc. Magazine. En [[2015]], va rebre un doctorat honoris causa per l'Universitat Wesleyan d'Indiana.

== Enllaços externs ==

* [https://es.wikipedia.org/wiki/John_C._Maxwell John C. Maxwell en Wikipedia]
23 812

edicions

Menú de navegació