Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
12 bytes afegits ,  10:16 21 jul 2022
Llínea 32: Llínea 32:  
=== Arribada a la política ===
 
=== Arribada a la política ===
   −
En març de [[2019]], el llavors líder de [[Ciutadans]], [[Albert Rivera]], va anunciar el fichage de Bal per a les eleccions generals d'abril de 2019. Durant la campanya electoral es presentava com el cessat, fent referència a la seua cessació com a advocat de l'Estat.
+
En [[març]] de [[2019]], el llavors líder de [[Ciutadans]], [[Albert Rivera]], va anunciar el fichage de Bal per a les eleccions generals d'abril de 2019. Durant la campanya electoral es presentava com el cessat, fent referència a la seua cessació com a advocat de l'Estat.
   −
En les posteriors eleccions de novembre del mateix any no va resultar elegit en primera instància, pero va acabar obtenint un escan per Madrit despuix de la renúncia de Rivera. Posteriorment fon nomenat portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans en el [[Congrés dels Diputats|Congrés]], eixercint com a portaveu principal durant la baixa maternal d'[[Inés Arrimadas]].
+
En les posteriors eleccions de [[novembre]] del mateix any no va resultar elegit en primera instància, pero va acabar obtenint un escan per Madrit despuix de la renúncia de Rivera. Posteriorment fon nomenat portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans en el [[Congrés dels Diputats|Congrés]], eixercint com a portaveu principal durant la baixa maternal d'[[Inés Arrimadas]].
   −
En març de [[2021]] va anunciar que es presentava a les primàries per a ser cap de llista de Ciutadans en les eleccions autonòmiques de Madrit, en el respal del fins a llavors vicepresident de la comunitat, [[Ignacio Aguado]]. El 22 de març va guanyar les primàries en un 89,43 % dels vots. No obstant, Bal no va conseguir ser elegit diputat al no alcançar Ciutadans el 5 % dels vots, mínim necessari per a entrar en el repartiment d'escans.
+
En març de [[2021]] va anunciar que es presentava a les primàries per a ser cap de llista de Ciutadans en les eleccions autonòmiques de Madrit, en el respal del fins a llavors vicepresident de la comunitat, [[Ignacio Aguado]]. El [[22 de març]] va guanyar les primàries en un 89,43 % dels vots. No obstant, Bal no va conseguir ser elegit diputat al no alcançar Ciutadans el 5 % dels vots, mínim necessari per a entrar en el repartiment d'escans.
    
== Vida privada ==
 
== Vida privada ==
120 197

edicions

Menú de navegació