Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
30 bytes afegits ,  16:28 18 jul 2022
Llínea 65: Llínea 65:     
== Monuments i llocs d'interés ==
 
== Monuments i llocs d'interés ==
*Iglésia Monasteri Carmelites Descalces.
+
*'''Iglésia Monasteri Carmelites Descalces'''.
    
*'''Torre de la Galera''': Declarada Be d'Interés Cultural.
 
*'''Torre de la Galera''': Declarada Be d'Interés Cultural.
Llínea 73: Llínea 73:  
[[File:Altea cathedral.jpg|thumb|250px|Iglésia de Nostra Sra. del Consol]]
 
[[File:Altea cathedral.jpg|thumb|250px|Iglésia de Nostra Sra. del Consol]]
   −
*Iglésia parroquial de Nostra Sra. del Consol. L'iglésia principal d'Altea, és la més coneguda, gràcies a les seues dos cúpules que delecten la vista de tot turista, ademés de ser per excelència l'emblema alteà i són dites “la cúpula del mediterràneu per la seua bellea i esplendor.  
+
*'''Iglésia parroquial de Nostra Sra. del Consol'''. L'iglésia principal d'Altea, és la més coneguda, gràcies a les seues dos cúpules que delecten la vista de tot turista, ademés de ser per excelència l'emblema alteà i són dites “la cúpula del mediterràneu per la seua bellea i esplendor.  
   −
*Poble antic. Junt a l'iglésia de la Consolació, es troba el poble antic, Esta és una de les zones més boniques de la ciutat d'Altea. Pot gojar dels numerosos miradors que es troben ya que es situa en lo alt d'un tossal. Aixina com, poder gojar d'una agradable velada sopant en un dels tants restaurants, que ací es troben o simplement prendre's una copa gojant de la cultura del poble peixer, que tan be conserva Altea en les seues cases blanques, les seues flors i els seus carrers empedrats.
+
*'''Poble antic'''. Junt a l'iglésia de la Consolació, es troba el poble antic, Esta és una de les zones més boniques de la ciutat d'Altea. Pot gojar dels numerosos miradors que es troben ya que es situa en lo alt d'un tossal. Aixina com, poder gojar d'una agradable velada sopant en un dels tants restaurants, que ací es troben o simplement prendre's una copa gojant de la cultura del poble peixer, que tan be conserva Altea en les seues cases blanques, les seues flors i els seus carrers empedrats.
   −
*Palau Altea: Centre cultural, d'exposicions i de congressos d'Altea.
+
*'''Palau Altea''': Centre cultural, d'exposicions i de congressos d'Altea.
   −
*Passeig marítim: Lloc a on es pot passejar, gojant d'una agradable brisa marinera, en un dels numerosos terrats que es troben en el mateix, aixina com restaurants i pizzeries.
+
*'''Passeig marítim''': Lloc a on es pot passejar, gojant d'una agradable brisa marinera, en un dels numerosos terrats que es troben en el mateix, aixina com restaurants i pizzeries.
    
== Plages ==
 
== Plages ==

Menú de navegació