Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
3 bytes afegits ,  11:20 14 jul 2022
sense resum d'edició
Llínea 11: Llínea 11:  
Els restos de la muralla poden observar-se actualment en la parada de metro de Colon, conservats en la plaça dels Pinazo a l'aire lliure.
 
Els restos de la muralla poden observar-se actualment en la parada de metro de Colon, conservats en la plaça dels Pinazo a l'aire lliure.
   −
En l'estació de metro de Colón, just a l'entrada a la dreta hi ha un panel explicatiu en fotografies de les diferents remodelacions que va sofrir la porta dels Judeus a lo llarc dels anys. Primer, en el [[sigle XVII]] la porta va ser tapiada i despuix en l'any [[1890]] va sofrir el derrocament definitiu per a facilitar l'eixample de la ciutat. <ref>La muralla islámica de Valéncia. Gómez Bayarri, Jose Vicente. Las Provincias, 03-05-2009. Valencia</ref>
+
En l'estació de metro de Colon, just a l'entrada a la dreta hi ha un panel explicatiu en fotografies de les diferents remodelacions que va sofrir la porta dels Judeus a lo llarc dels anys. Primer, en el [[sigle XVII]] la porta va ser tapiada i despuix en l'any [[1890]] va sofrir el derrocament definitiu per a facilitar l'eixample de la ciutat. <ref>La muralla islámica de Valéncia. Gómez Bayarri, Jose Vicente. Las Provincias, 03-05-2009. Valencia</ref>
   −
Estos restos arqueològis estan catalogats com a Bé d'Interés Cultural (BIC) en categoria de Monument, segons consta en la ficha BIC 01.03.22bis del Catàlec de Béns i Espais Protegits de l'Ajuntament de Valéncia.
+
Estos restos arqueològis estan catalogats com a Bé d'Interés Cultural ([[BIC]]) en categoria de Monument, segons consta en la ficha BIC 01.03.22bis del Catàlec de Béns i Espais Protegits de l'Ajuntament de Valéncia.
    
==Referències==
 
==Referències==
120 869

edicions

Menú de navegació