Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
25 bytes afegits ,  14:35 12 jun 2009
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Rodalies Renfe''' (''Cercanias Renfe'' en castellà) es la unitat de negoci que la empresa ferroviaria [[RENFE]] utilisa per a gestoniar el tràfic ferroviari de les grans ciutats d'Espanya i les seues arees d'influencia. El logotip corporatiu d'esta U.N es una C girada 200º, fins a 1992 el logotip original era una C sense girar.
+
'''Rodalies Renfe''' (''Cercanias Renfe'' en castellà) es l'unitat de negoci que la empresa ferroviària [[RENFE]] utilisa per a gestionar el tràfic ferroviari de les grans ciutats d'Espanya i les seues àrees d'influència. El logotip corporatiu d'esta U.N es una C girada 200º, fins a 1992 el logotip original era una C sense girar.
   −
Amb la transformació de [[RENFE]] a [[Renfe-operadora]] al 2005, esta unitat de negoci va canviar el seu nom a '''Renfe Rodalies''' i va integrarse en la ''Direcció de Serveis Públics de Rodalies i Mitja Distancia'' juntament amb els Regionals i l'alta velocitat regional.
+
En la transformació de [[RENFE]] a [[Renfe-operadora]] en l'any 2005, esta unitat de negoci va canviar el seu nom a '''Renfe Rodalies''' i va integrar-se en la ''Direcció de Servicis Públics de Rodalies i Mija Distancia'' juntament en els Regionals i l'alta velocitat regional.
   −
==Rodalies Renfe a la Comunitat Valenciana==
+
== Rodalies Renfe en la Comunitat Valenciana ==
 +
En la Comunitat Valenciana n'hi ha huit llínies de Rodalies gestionades per Renfe Rodalies. Estes llínies estan dividides en dos núcleus diferenciats, estos núcleus son:
   −
A la Comunitat Valenciana n'hi ha huit linies de Rodalia gestionades per Renfe Rodalies. Estes linies estan dividides en dos núclis diferenciats, estos núclis son:
+
*[[Rodalies Valéncia]], en 6 llínies en les províncies de Valéncia i Castelló.
 
+
*[[Rodalies Múrcia/Alacant]], en 2 llínees en la província d'Alacant.
*[[Rodalies Valencia]], amb 6 linies en les provincies de Valencia i Castelló.
  −
*[[Rodalies Murcia/Alacant]], amb 2 lines en la provincia d'Alacant.
 

Menú de navegació