Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1683 bytes afegits ,  18:10 30 març 2022
Pàgina nova, en el contingut: «'''Aire, fuego y deseo''' (en valencià, ''Aire, fòc i desig''), és el títul d'un llibre de l'escritor i poeta burgalés Juan Carlos García Hoyuelos,…»
'''Aire, fuego y deseo''' (en valencià, ''Aire, fòc i desig''), és el títul d'un llibre de l'escritor i poeta burgalés [[Juan Carlos García Hoyuelos]], editat en l'any [[2011]]. El llibre conté poesies de totes les llengües ibèriques, entre elles, la [[llengua valenciana]].

== Ficha del llibre ==

* Títul: ''Aire, fuego y deseo''
* Autor: [[Juan Carlos García Hoyuelos]]
* Idioma: [[Castellà]], inclou ademés totes les llengües ibèriques, entre elles, la llengua valenciana.
* Lloc i any: [[Bilbao]], [[2011]].
* Editorial: Ediciones Beta III Milenio, S.L.
* ISBN: 978-84-15495-85-7.

== Descripció ==

Este poemari de cort intimista, és la continuïtat d'un compromís d'els qui, d'una forma o una atra, treballen per a dignificar i defendre els drets llingüístics dels habitants d'Iberia. El pròlec, escrit en ladí, és obra de les poetes sefardites Matilda Koén-Sarano i Margalit Matitihau. L'epílec és de l'escritor andalús Francisco Espejo Álvarez. Les seues 25 poesies han segut traduïdes als distints idiomes ibèrics i ad algunes modalitats llingüístiques (són novetats respecte a l'anterior poemari, ''[[Se lo dije a la noche]]'', en valencià, ''Li'l vaig dir a la nit'', el “extremeny” i “a fala”, abdós parlades en [[Extremadura]]). Vàries de les seues poesies han segut traduïdes al ladí o sefardita.

== CD gratuïtut ==

L'autor entrega gratuïtament a qui adquirixca el llibre un CD a on s'inclou les 25 poesies recitades en castellà i 33 temes cantats en les llengües relacionades en ''Aire, fòc i desig'', versions musicals d'algunes de les seues poesies.

== Senyes destacables de ''Aire, fòc i desig'' ==
23 759

edicions

Menú de navegació