Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Normes d'El Puig. XL Aniversari. 40 anys de resistencia valenciana''' es el titul d'un llibre de varis autors, editat per l'entitat [[Convencio Valencianista]].
+
'''Normes d'El Puig. XL Aniversari. 40 anys de resistencia valenciana''' es el títul d'un llibre de varis autors, editat per l'entitat [[Convencio Valencianista]].
    
== Ficha del llibre ==  
 
== Ficha del llibre ==  
Llínea 17: Llínea 17:  
== Sinopsis ==
 
== Sinopsis ==
   −
En motiu de complir-se el 40 aniversari de l'adhesio d'entitats, institucions i centenars de persones a les [[Normes d'El Puig]] o de la [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]] (RACV), Convencio Valencianista ha volgut celebrar l'efemerides en este llibre, el qual, ademes de recordar aquell acte, oferix un seguit de noves senyes en defensa de la normativa i de la singularitat i identitat de la [[llengua valenciana]].
+
En motiu de complir-se el 40 aniversari de l'adhesió d'entitats, institucions i centenars de persones a les [[Normes d'El Puig]] o de la [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]] (RACV), Convencio Valencianista ha volgut celebrar l'efemerides en este llibre, el qual, ademés de recordar aquell acte, oferix un seguit de noves senyes en defensa de la normativa i de la singularitat i identitat de la [[llengua valenciana]].
   −
Conta en l'aportacio d'articuls de diferents i importants autors que fan us de l'idioma valencià en les seues publicacions i, especialment, fan d'este el seu objecte d'estudi. Vint foren les crides i vint foren les respostes per a colaborar desinteressadament en esta obra coral.
+
Conta en l'aportació d'articuls de diferents i importants autors que fan us de l'idioma valencià en les seues publicacions i, especialment, fan d'este el seu objecte d'estudi. Vint foren les crides i vint foren les respostes per a colaborar desinteressadament en esta obra coral.
   −
Est es, potser, el conjunt mes ample i complet de visions diverses de les Normes d'El Puig que s'ha fet fins al moment. Es memoria viva dels antecedents, confeccio i implementacio d'esta normativa que nos ajuda, quan l'usem, a ser mes valencians i valencianes, i que ha devingut en un simbol en si mateix de la defensa i conreu de la llengua valenciana.
+
Est és, potser, el conjunt més ample i complet de visions diverses de les Normes d'El Puig que s'ha fet fins al moment. Es memòria viva dels antecedents, confecció i implementació d'esta normativa que nos ajuda, quan l'usem, a ser més valencians i valencianes, i que ha devingut en un símbol en si mateix de la defensa i conreu de la llengua valenciana.
    
== Autors ==
 
== Autors ==
   −
La publicacio ''XL Aniversari de les Normes d'El Puig. 40 anys de resistencia valenciana'' ha segut possible gracies a les firmes d'[[Antoni Atienza]], [[Enric Calvo]], [[Joan Ignaci Culla]], [[Ricart Folgado]], [[Antoni Fontelles]], [[Dolors Garcia Broch|Mª Dolores García Broch]], [[Manuel Gimeno|Manolo Gimeno]], [[Pau Giner]], [[José Vicente Gómez Bayarri]], [[Chimo Lanuza]], [[Voro López]], [[Miquel Àngel Lledó]], [[Jesualt Masià|Jesualt Masia]], [[Joan Carles Micó]], [[Juli Moreno]], [[Lleopolt Peñarroja]], [[Ricart Pla]], [[Carles Recio]], [[Òscar Rueda]] i [[Vicent Sanz]].
+
La publicació ''XL Aniversari de les Normes d'El Puig. 40 anys de resistencia valenciana'' ha segut possible gracies a les firmes d'[[Antoni Atienza]], [[Enric Calvo]], [[Joan Ignaci Culla]], [[Ricart Folgado]], [[Antoni Fontelles]], [[Dolors Garcia Broch|Mª Dolores García Broch]], [[Manuel Gimeno|Manolo Gimeno]], [[Pau Giner]], [[José Vicente Gómez Bayarri]], [[Chimo Lanuza]], [[Voro López]], [[Miquel Àngel Lledó]], [[Jesualt Masià|Jesualt Masia]], [[Joan Carles Micó]], [[Juli Moreno]], [[Lleopolt Peñarroja]], [[Ricart Pla]], [[Carles Recio]], [[Òscar Rueda]] i [[Vicent Sanz]].
    
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
119 717

edicions

Menú de navegació