Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1361 bytes afegits ,  11:14 22 jun 2019
Pàgina nova, en el contingut: «'''Isaura Navarro Casillas''' (Valéncia, 5 de novembre de 1973) és una activista política valenciana d'ideologia Pancatalanisme|panc...»
'''Isaura Navarro Casillas''' ([[Valéncia]], 5 de novembre de [[1973]]) és una activista política [[Valencians|valenciana]] d'ideologia [[Pancatalanisme|pancatalanista]].

És llicenciada en Dret i advocada en excedència de [[Comissions Obreres]] (CC.OO.).

Navarro inicià la seua marcha política militant en [[Esquerra Unida]] (EUPV) -com [[Mónica Oltra]]-, formació en la fon diputada en el Congrés entre 2004 i 2008. Eixe mateix any, Navarro es va marchar del partit a Iniciativa del Poble Valencià.

Isaura Navarro perteneix a la Coalició [[Compromís]]. Dins d'esta coalició milita en [[Iniciativa del Poble Valencià]] (IdPV).

Fon elegida diputada per la coalició L'Entesa de la VIII Llegislatura de les [[Corts Generals]] (2004-2008)​ i diputada de la IX Llegislatura de les [[Corts Valencianes]] (des de l'any [[2015]]). Fon assessora d'Oltra i de [[Joan Baldoví]] en el grup parlamentari Compromís. En l'actualitat ocupa un càrrec un secretariat autonòmic en la [[Generalitat Valenciana]].

== Enllaços externs ==

* [https://es.wikipedia.org/wiki/Isaura_Navarro Isaura Navarro en Wikipedia]
* [https://valenciaplaza.com/isaura-navarro-nueva-secretaria-autonomica-de-salud-publica-y-del-sistema-sanitario-publico Isaura Navarro, nueva secretaria autonómica de Salud Pública y del Sistema Sanitario Público - ''Valencia Plaza'']
25 112

edicions

Menú de navegació