Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
24 bytes afegits ,  19:05 7 jun 2019
m
sense resum d'edició
Llínea 12: Llínea 12:  
'''Alfonso Grau Alonso''' ([[Callosa d'En Sarrià]], [[1941]]) és un  mege i polític [[Valencians|valencià]].​  
 
'''Alfonso Grau Alonso''' ([[Callosa d'En Sarrià]], [[1941]]) és un  mege i polític [[Valencians|valencià]].​  
   −
Alfonso Grau fon regidor de l'[[Ajuntament de Valéncia]] des de l'any [[1995]] fins a [[2015]] i home de confiança de la que fon l'alcaldesa de la ciutat de Valéncia, [[Rita Barberá]]. Deixà el càrrec en març de 2015 en acabant de que l'Audiència de [[Palma de Mallorca|Palma]] decidira processar-lo pel [[Cas Nóos]].
+
Alfonso Grau fon regidor de l'[[Ajuntament de Valéncia]] des de l'any [[1995]] fins a l'any [[2015]] i home de confiança de la que fon l'alcaldesa de la ciutat de Valéncia, [[Rita Barberá]]. Deixà el càrrec en [[març]] de l'any 2015 en acabant de que l'Audiència de [[Palma de Mallorca|Palma]] decidira processar-lo pel [[Cas Nóos]].
    
== Biografia ==
 
== Biografia ==
Llínea 22: Llínea 22:  
== Corrupció política ==
 
== Corrupció política ==
   −
Com a regidor responsable de Turisme i Grans Proyectes, va presidir la Fundació Turisme Valéncia Convention Bureau que firmà convenis en l'Institut Nóos per a organisar fòrums sobre el deport els anys [[2004]], [[2005]] i [[2006]]. Una institució privada investigada pel conegut com a Cas Nóos de corrupció política. El juge va imputar a Alfonso Grau per primera volta en maig de [[2014]] acusat de prevaricació, malversació de fondos públics, frau a l'administració i tràfic d'influències.​ En decembre del mateix any el juge Castro va dictar el sobreseïment del cas i va apartar a Grau de qualsevol responsabilitat penal.​ L'acusació particular eixercida pel [[PSPV-PSOE]] va conseguir reobrir les investigacions i el juge va tornar a imputar al regidor Grau en març de [[2015]], dies despuix va dimitir insistint en la seua no culpabilitat i defenent la seua honorabilitat.​ En febrer de l'any [[2016]] fon detingut i imputat una atra volta.
+
Com a regidor responsable de Turisme i Grans Proyectes, va presidir la Fundació Turisme Valéncia Convention Bureau que firmà convenis en l'Institut Nóos per a organisar fòrums sobre el deport els anys [[2004]], [[2005]] i [[2006]]. Una institució privada investigada pel conegut com a Cas Nóos de corrupció política. El juge va imputar a Alfonso Grau per primera volta en maig de [[2014]] acusat de prevaricació, malversació de fondos públics, frau a l'administració i tràfic d'influències.​ En decembre del mateix any el juge Castro va dictar el sobreseïment del cas i va apartar a Grau de qualsevol responsabilitat penal.​ L'acusació particular eixercida pel [[PSPV-PSOE]] va conseguir reobrir les investigacions i el juge va tornar a imputar al regidor Grau en març de [[2015]], dies despuix va dimitir insistint en la seua no culpabilitat i defenent la seua honorabilitat.​ En [[febrer]] de l'any [[2016]] fon detingut i imputat una atra volta.
   −
En juny de l'any [[2019]] fon condenat per l'Audiència a quatre anys de presó per acceptar regals i blanquejar els regals d'un empresari.
+
En [[juny]] de l'any [[2019]] fon condenat per l'Audiència a quatre anys de presó per acceptar regals i blanquejar els regals d'un empresari.
    
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
120 790

edicions

Menú de navegació