Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1040 bytes afegits ,  07:28 18 març 2019
Pàgina nova, en el contingut: «La revista '''El Fallero''' fon una revista d'actualitat fallera que se publicà per primera volta l'any 1921. En l'any 1921 Vicent Miquel Carce...»
La revista '''El Fallero''' fon una revista d'actualitat [[Falles|fallera]] que se publicà per primera volta l'any [[1921]].

En l'any 1921 Vicent Miquel Carceller funda la revista El fallero. Vicent Miquel Carceller fon escritor i destacat militant autonomiste i anticlerical que va fundar atres publicacions com [[Revista La Traca|La traca]], [[Revista La Chala|La Chala]], [[Revista El conte del dumenche|El conte del dumenche]] i Nostre teatre.

El fallero fon imprés per l'editorial Carceller fundada per Vicent en l'any [[1909]] i que tenia la seua sèu en el carrer del Doctor Moliner 3, i que també la va tindre en la plaça de la Reina número 4. Esta editorial es va destacar per les seues publicacions de caràcter republicà i satíric lo que va supondre al seu director ser encarcerat en 1912 per satirisar al rei [[Alfons XIII]].

== Referències ==

* [http://comercioshistoricosdevalencia.blogspot.com/2014/03/revista-fallera-el-fallero-editorial.html Revista fallera El Fallero - Blog Comercios históricos de Valencia]
24 697

edicions

Menú de navegació