Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
20 bytes afegits ,  12:09 12 ago 2018
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1:  
'''Fernando Roig Alfonso''' ([[Poble Nou (Valéncia)|Poble Nou]], [[Valéncia]], [[Espanya]], [[25 de juny]] de [[1947]]) és un empresari [[Valencians|valencià]].
 
'''Fernando Roig Alfonso''' ([[Poble Nou (Valéncia)|Poble Nou]], [[Valéncia]], [[Espanya]], [[25 de juny]] de [[1947]]) és un empresari [[Valencians|valencià]].
   −
En la seua faceta empresarial és propietari i president de l'indústria [[ceràmica]] [[Pamesa]], de [[Almassora]] ([[Província de Castelló|Castelló]]), i amo del 11% de la cadena de supermercats [[Mercadona]], que dirigix el seu germà [[Juan Roig Alfonso|Juan]]. També està present en el sector de la [[energia eòlica]] a través de la societat [[Renomar]].
+
En la seua faceta empresarial és propietari i president de l'indústria [[Ceràmica|ceràmica]] [[Pamesa]], d'[[Almassora]] ([[Província de Castelló|Castelló]]), i propietari del 11% de la cadena de supermercats [[Mercadona]], que dirigix el seu germà [[Juan Roig Alfonso|Juan]]. També està present en el sector de la [[Energia eòlica|energia eòlica]] a través de la societat [[Renomar]].
   −
L'atra faceta per la que és conegut Fernando Roig és la deportiva, ya que es tracta del màxim accioniste i president del [[Vila-real CF]], i ho va anar del [[Pamesa Valéncia]] de [[bàsquet]], ademés d'haver segut un important accioniste del [[Valéncia CF]]. Fernando Roig va adquirir la majoria de les accions de l'equip de [[Vila-real (Castelló)|Vila-real]] en la temporada [[1997]]-[[1998|98]], en la que va compaginar la direcció tant del Vila-real CF com del Pamesa Valéncia. Baix el seu mandat, el club de Vila-real ha experimentat un gran creiximent, ascendint a la [[Primera Divisió espanyola]], jugant competicions europees, tant la [[Copa de l'UEFA]] com la [[Lliga de Campeons de l'UEFA|Champions League]], creant equips de fútbol base com el [[Vila-real CF B]], destacant la construcció de la [[Ciutat Deportiva del Vila-real]]. Finalment va delegar les seues funcions en el Pamesa en el seu germà Juan Roig, encara que mai s'ha desvinculat del club que patrocina.
+
L'atra faceta per la que és conegut Fernando Roig és la deportiva, ya que es tracta del màxim accioniste i president del [[Villarreal CF]], i ho va ser del [[Pamesa Valéncia]] de [[bàsquet]], ademés d'haver segut un important accioniste del [[Valéncia CF]]. Fernando Roig va adquirir la majoria de les accions de l'equip de [[Vilarreal]] en la temporada [[1997]]-[[1998|98]], en la que va compaginar la direcció tant del Villarreal CF com del Pamesa Valéncia. Baix el seu mandat, el club de Vilarreal ha experimentat un gran creiximent, ascendint a la [[Primera Divisió espanyola]], jugant competicions europees, tant la [[Copa de la UEFA]] com la [[Lliga de Campeons de la UEFA|Champions League]], creant equips de fútbol base com el [[Villarreal CF B]], destacant la construcció de la [[Ciutat Deportiva del Villarreal]]. Finalment va delegar les seues funcions en el Pamesa en el seu germà Juan Roig, encara que mai s'ha desvinculat del club que patrocina.
   −
Fernando Roig està casat en la pintora [[Elena *Negueroles]], en la que té dos fills, un dels quals, Fernando, colabora en el seu pare en la gestió del Vila-real Cf. El [[22 de febrer]] de [[2006]] va ser nomenat ''Fill Adoptiu de Vila-real'' per l'Ajuntament d'esta localitat, en un acte celebrat en l'auditori municipal.
+
Fernando Roig està casat en la pintora [[Elena Negueroles]], en la que té dos fills, un dels quals, Fernando, colabora en el seu pare en la gestió del Villarreal CF. El [[22 de febrer]] de [[2006]] fon nomenat ''Fill Adoptiu de Vilarreal'' per l'Ajuntament d'esta localitat, en un acte celebrat en l'auditori municipal.
   −
En [[giner]] de [[2009]] va rebre el premi al "Millor Dirigent Deportiu 2008" otorgat pel diari ''[[Món Deportiu]]'', sent la primera volta que es feya entrega d'eixe premi en la categoria mencionada.
+
En [[giner]] de l'any [[2009]] va rebre el premi al "Millor Dirigent Deportiu 2008" otorgat pel diari ''[[Mundo Deportivo]]'', sent la primera volta que es feya entrega d'eixe premi en la categoria mencionada.
     
24 937

edicions

Menú de navegació