Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
11 bytes afegits ,  15:40 10 jun 2018
m
sense resum d'edició
Llínea 10: Llínea 10:  
| lloc_mort =  
 
| lloc_mort =  
 
}}
 
}}
'''Rubén Pons Aliaga''' ([[Benicàssim]], 24 de setembre de [[1975]]) és un deportiste i fisioterapeuta [[Valencians|valencià]].
+
'''Rubén Pons Aliaga''' ([[Benicàssim]], [[24 de setembre]] de [[1975]]) és un deportiste i fisioterapeuta [[Valencians|valencià]].
    
== Trayectòria deportiva ==
 
== Trayectòria deportiva ==
   −
Des de ben menut començà a jugar al fútbol en l'equip de la seua ciutat natal, CD Benicàssim. La seua forma de jugar cridà l'atenció del [[CD Castelló]] que l'incorporà com a aleví, arribant a entrenar en el primer equip pero una lesió de lligaments frenà la seua carrera com a futboliste. Tornaria a jugar en categories regionals, CD Benicàsim i CD Almassora, compaginant el deport en els estudis de fisioteràpia.   
+
Des de ben chicotet començà a jugar al [[fútbol]] en l'equip de la seua ciutat natal, CD Benicàssim. La seua forma de jugar cridà l'atenció del [[CD Castelló]] que l'incorporà com a aleví, arribant a entrenar en el primer equip pero una lesió de lligaments frenà la seua carrera com a futboliste. Tornaria a jugar en categories regionals, CD Benicàsim i CD Almassora, compaginant el deport en els estudis de fisioteràpia.   
    
== Estudis ==
 
== Estudis ==
119 389

edicions

Menú de navegació