Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
2 bytes afegits ,  13:11 19 maig 2009
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
El '''miramar''' es un tipo de construcció característica de la zona de Valéncia.
+
El '''miramar''' es un tipo de construcció característica de la zona de [[Valéncia]].
    
Consistix en una torre llevantada en el porche de les cases que era utilisada pera contemplar el mar o l'entorn i fruir de les vistes.
 
Consistix en una torre llevantada en el porche de les cases que era utilisada pera contemplar el mar o l'entorn i fruir de les vistes.
   −
En el porche  s'encontrava una porta que donava  accés a la terraça, allí se elevava una torre a la que se accedia per una escala desplegable. Amunt hi havia una habitació quadrada en finestres a les quatre vents pera tindre una vista panoràmica de l'entorn i sobre tot del mar. L'habitació se encontrava habilitada pera fruir de la contemplació y goig del paisage.  
+
En el porche  es trobava una porta que donava  accés a la terraça, allí s'elevava una torre a la que s'accedia per una escala desplegable. Amunt n'hi havia una habitació quadrada en finestres als quatre vents per a tindre una vista panoràmica de l'entorn i sobre tot de la mar. L'habitació estava habilitada per a fruir de la contemplació i el goig del paisage.  
      Llínea 9: Llínea 9:       −
Este tipo de construccions se encontraven con molta freqüència en els poblats marítims, pero també en el la zona antiga del Cap i Casal, puix per la distancia fins el mar (unos 4 km.) se feya necessari un puesto elevat. Se van difondre sobre tot a partir del 1.600.
+
Este tipo de construccions se trobaven en molta freqüència en els poblats marítims, pero també en el la zona antiga del Cap i Casal, puix per la distancia fins a la mar (uns 4 kms.) se feya necessari un puesto elevat. Se van difondre sobre tot a partir de l'any 1600.
    
==Referencies==
 
==Referencies==

Menú de navegació