Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
No hi ha canvi en el tamany ,  12:00 2 gin 2018
m
Llínea 20: Llínea 20:  
   
 
   
 
[[Image:A4cisterna.jpeg|right|thumb|300px|<center>''A-4 Skyhawk transferint combustible en vol''</center>]]
 
[[Image:A4cisterna.jpeg|right|thumb|300px|<center>''A-4 Skyhawk transferint combustible en vol''</center>]]
L'A-4 fon pioner en el concepte d'avió cisterna aire-aire. Açò permet el suministre de combustible a avions del mateix tipo i a atres, eliminant la necessitat d'avions cisterna, lo que dona una ventaja particular quan s'opera des de portaavions chicotets en armades chicotetes o s'opera en llocs remots. Açò genera una gran flexibilitat tactica i re-assegura les forces en cas de perdre les cisternes. Un A-4 configurat com cisterna portava en el centre de la seua fuselage un gran tanc extern de combustible en una manega en una bobina i una secció de popa extensible en una secció que ancora el deposit de re-abastiment de l'atre avió. Este avió se configura sense armament i es llançat primer, abans que els avions d'atac . Els avions d'atac poden ser armats al màxim ,en el combustible necessari per a desagafar carregats de tal manera , en els tancs de combustible casi a la mitat . Una volta en l'aire, procedixen a omplir els seus tancs des dels A-4S. Aixina poden eixir en armament complet i combustible complet.
+
L'A-4 fon pioner en el concepte d'avió cisterna aire-aire. Açò permet el suministre de combustible a avions del mateix tipo i a atres, eliminant la necessitat d'avions cisterna, lo que dona una ventaja particular quan s'opera des de portaavions chicotets en armades chicotetes o s'opera en llocs remots. Açò genera una gran flexibilitat tactica i re-assegura les forces en cas de perdre les cisternes.  
 +
 
 +
Un A-4 configurat com cisterna portava en el centre de la seua fuselage un gran tanc extern de combustible en una manega en una bobina i una secció de popa extensible en una secció que ancora el deposit de re-abastiment de l'atre avió. Este avió se configura sense armament i es llançat primer, abans que els avions d'atac. Els avions d'atac poden ser armats al màxim ,en el combustible necessari per a desagafar carregats de tal manera , en els tancs de combustible casi a la mitat. Una volta en l'aire, procedixen a omplir els seus tancs des dels A-4S. Aixina poden eixir en armament complet i combustible complet.
    
== Atres característiques ==
 
== Atres característiques ==
120 197

edicions

Menú de navegació