Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
20 bytes afegits ,  06:29 23 ago 2016
Llínea 24: Llínea 24:  
*Ha segut membre: del [[Colectiu Nacionaliste CN]], de la [[Plataforma Normes d'El Puig]], de la [[Federació Coordinadora d'Entitats Culturals del Regne de Valéncia]], del [[Colectiu Jovenil d'Associacions Valencianistes CJAV]], entre atres.  
 
*Ha segut membre: del [[Colectiu Nacionaliste CN]], de la [[Plataforma Normes d'El Puig]], de la [[Federació Coordinadora d'Entitats Culturals del Regne de Valéncia]], del [[Colectiu Jovenil d'Associacions Valencianistes CJAV]], entre atres.  
   −
*Membre de "Associacio Escritors en Llengua Valenciana" ([[AELLVA]]).
+
*Membre de l'Associació d'Escritors en Llengua Valenciana ([[AELLVA]]).
   −
*Membre del Front per les Identitats i Llengues Amenaçades (FILLA), plataforma que defén les parles autòctones pròpies com l'aragonés oriental, balear, toscà, llombart, etc.  
+
*Membre del Front per les Identitats i Llengües Amenaçades (FILLA), plataforma que defén les parles autòctones pròpies com l'aragonés oriental, balear, toscà, llombart, etc.  
   −
(Poemes seus han segut publicats en atres llengues, dialectes i subdialectes com en la parla andalusa)
+
(Poemes seus han segut publicats en atres llengües, dialectes i subdialectes com en la parla andalusa)
   −
*Ha participat en proyectes lliteraris d'autors en atres llengues com el llibre del poeta Garcia Hoyuelos publicat en totes les parles peninsulars (llengues, dialectes, subdialectes...)
+
*Ha participat en proyectes lliteraris d'autors en atres llengües com el llibre del poeta García Hoyuelos publicat en totes les parles peninsulars (llengües, dialectes, subdialectes...)
   −
*Va participar en congressos de llingüistica valenciana i d' atres llengues com el que organisà la Fundació Nou Valencianisme
+
*Va participar en congressos de llingüística valenciana i d'atres llengües com el que organisà la [[Fundació Nou Valencianisme]].
   −
*Actualment colabora i es simpatisant de: Memoria y Justícia de [[Elche]] y Comarca, de la [[Plataforma Jovenil Valencianista]], de la revista Revers, de l'Editorial Gom a Gom, del [[Ateneo Republicano Nazario Gonzalez Monteagudo]] i de la [[Plataforma Acció Social, Cultural i Econòmica del Regne de Valéncia (ARV)]], entre atres.
+
*Actualment colabora i es simpatisant de: Memoria y Justicia de [[Elche]] y Comarca, de la [[Plataforma Jovenil Valencianista]], de la revista Revers, de l'[[Editorial Gom a Gom]], del [[Ateneo Republicano Nazario Gonzalez Monteagudo]] i de la [[Plataforma Acció Social, Cultural i Econòmica del Regne de Valéncia (ARV)]], entre atres.
   −
*És actualment, gestor i programador cultural en el Casino d'Elig, a on presenta events com recitals, actuacions, conferències, presentacions de llibres, entre atres.
+
*És actualment, gestor i programador cultural en el Cassino d'Elig, a on presenta events com recitals, actuacions, conferències, presentacions de llibres, entre atres.
   −
*També actualment és colaborador de la càtedra Pedro Ibarra de la UMH d' elig [http://www.elche.me Cátedra Pedro Ibarra de la UMH de Elche]www.elche.me publicant biografíes d' ilicitans i d'ilicitanes ilustres
+
*També actualment és colaborador de la càtedra Pedro Ibarra de la UMH d'Elig [http://www.elche.me Cátedra Pedro Ibarra de la UMH de Elche]www.elche.me publicant biografíes d' ilicitans i d'ilicitanes ilustres
   −
*Igualment actualment colabora en el Patronat Històric Artístic Cultural d'Elig (PHACE) mijant la realisació d' events culturals
+
*Igualment actualment colabora en el [[Patronat Històric Artístic Cultural d'Elig]] (PHACE) mijant la realisació d'events culturals
    
==Publicacions==
 
==Publicacions==
25 112

edicions

Menú de navegació