Wikimedia Commons

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Revisió de 02:11 13 oct 2022 per Alacanti (Discussió | contribucions)
(difs.) ← Revisió anterior | Revisió actual (difs.) | Revisió següent → (difs.)
Anar a la navegació Anar a la busca
Logo de Wikimedia Commons

Wikimedia Commons (freqüentment abreviat com Commonswiki o simplement Commons) és un proyecte de la Fundació Wikimedia creat el 7 de setembre de 2004, en l'objectiu de servir com almagasén d'archius d'imàgens i atres formats multimèdia per al restant dels proyectes de la fundació. Tots els archius deuen haver segut llicenciats baix llicencies lliures (com la Llicència de documentació lliure GNU) o en el domini públic. Actualment té més de huitantacinc millons d'archius multimèdia lliures.

Es basa en una wiki configurada de tal forma que els archius allí continguts estan disponibles en totes les demés wikis dels proyectes de Wikimedia de forma transparent. Açò permet una gestió centralisada d'este tipo d'archius en totes les versions de Wikipedia.

En Wikimedia Commons és possible editar les pàgines sense registre previ, pero és necessari registrar-se per a pujar imàgens. L'Enciclopèdia en valencià no forma part de Wikimedia Commons ni de la Fundació Wikimedia i no té cap de responsabilitat sobre els continguts o imàgens de la mateixa.

Enllaços externs[editar | editar còdic]

Commons