Diferència entre les revisions de "Veterinari"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
 
(No es mostren 2 edicions intermiges d'2 usuaris)
Llínea 1: Llínea 1:
Un '''veterinari''' (Del [[llatí]] ''vetĕrinarĭum''), en [[castellà]] ''veterinario'', segons el [[Diccionari General de la Llengua Valenciana]] de la [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]] (RACV) és relatiu a la [[veterinària]] o propi d'ella. Persona que està llegalment reconeguda per a poder eixercir la veterinària.
+
Un '''veterinari''' (del [[llatí]] ''vetĕrinarĭum''), en [[castellà]] ''veterinario'', segons el [[Diccionari General de la Llengua Valenciana]] de la [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]] (RACV) és relatiu a la [[veterinària]] o propi d'ella. Persona que està llegalment reconeguda per a poder eixercir la veterinària.
  
 
== Vore també ==
 
== Vore també ==
Llínea 7: Llínea 7:
  
 
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
 
+
{{DGLV|Veterinari}}
* [https://diccionari.llenguavalenciana.com/entries/search?t=Veterinari Veterinari - [[Diccionari General de la Llengua Valenciana]] - [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]] (RACV)]
 
  
 
[[Categoria:Ocupacions]]
 
[[Categoria:Ocupacions]]
 
[[Categoria:Oficis]]
 
[[Categoria:Oficis]]
 
[[Categoria:Valencià]]
 
[[Categoria:Valencià]]

Última revisió del 18:28 23 set 2022

Un veterinari (del llatí vetĕrinarĭum), en castellà veterinario, segons el Diccionari General de la Llengua Valenciana de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV) és relatiu a la veterinària o propi d'ella. Persona que està llegalment reconeguda per a poder eixercir la veterinària.

Vore també[editar | editar còdic]

Enllaços externs[editar | editar còdic]