Diferència entre les revisions de "Benifaraig"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
m
Llínea 1: Llínea 1:
'''Benifaraig''' és el nom d'una [[pedania]] de la [[Ciutat de Valéncia]] pertanyent al distrit dels Poblats del Nort, situada al nort del seu terme municipal. Va ser incorporat al la Ciutat de Valéncia al voltant de l'any [[1900]]. Llimita al nort en [[Alfara del Patriarca]], al nort i al oest en [[Moncada]] i al sur en [[Borbotó]] i [[Carpesa]]. La forma d'arrivar és per el Camí de Moncada.
+
'''Benifaraig''' és el nom d'una [[pedania]] de la [[Ciutat de Valéncia]] pertanyent al distrit dels Poblats del Nort, situada al nort del seu terme municipal. Va ser incorporat al la Ciutat de Valéncia al voltant de l'any [[1900]]. Llimita al nort en [[Alfara del Patriarca]], al nort i al oest en [[Moncada]] i al sur en [[Borbotó]] i [[Carpesa]]. La forma d'arrivar és pel Camí de Moncada.
  
 
== Referències ==
 
== Referències ==

Revisió de 17:40 30 set 2014

Benifaraig és el nom d'una pedania de la Ciutat de Valéncia pertanyent al distrit dels Poblats del Nort, situada al nort del seu terme municipal. Va ser incorporat al la Ciutat de Valéncia al voltant de l'any 1900. Llimita al nort en Alfara del Patriarca, al nort i al oest en Moncada i al sur en Borbotó i Carpesa. La forma d'arrivar és pel Camí de Moncada.

Referències