Edició de «Astronauta»

Anar a la navegació Anar a la busca

Advertencia: No has iniciat sessió. La teua direcció IP serà visible públicament si realises qualsevol edició. Si inicies sessió o crees un conte, les teues edicions s'atribuiran al teu nom d'usuari, junt en atres beneficis.

Pot desfer-se la modificació. Per favor, revisa la comparació més avall per a assegurar-te que es lo que vols fer; llavors deixa els canvis per a la finalisació de la desfeta de l'edició.

Revisió actual El teu text
Llínea 2: Llínea 2:
 
El terme '''astronauta''' designa a tot el personal d'un objecte espacial, a la tripulació d'una nau espacial i inclús, "a tota persona que es trobe en la [[Lluna]]".<ref>Artícul 10.1 del Tractat de la [[Lluna]]</ref>  
 
El terme '''astronauta''' designa a tot el personal d'un objecte espacial, a la tripulació d'una nau espacial i inclús, "a tota persona que es trobe en la [[Lluna]]".<ref>Artícul 10.1 del Tractat de la [[Lluna]]</ref>  
  
Als viagers espacials [[Unió Soviètica|soviètics]] o entrenats en l'[[Unió Soviètica]] i, actualment, en [[Rússia]], se'ls denomina normalment '''cosmonautes''' i als de la [[República Popular China]] o entrenats per ells, '''taikonautes'''.
+
Als viagers espacials [[Unió Soviètica|soviètics]] o entrenats en la [[Unió Soviètica]] i, actualment, en [[Rússia]], se'ls denomina normalment '''cosmonautes''' i als de la [[República Popular China]] o entrenats per ells, '''taikonautes'''.
  
 
== Referències ==
 
== Referències ==

Per a editar esta pàgina, per favor respon a la pregunta que apareix més avall (més informació):

Cancelar Ajuda d'edició (s'obri en una finestra nova)


Advertència sobre drets d'autor

Totes les contribucions a Proyecte se publiquen baix la Llicència de documentació lliure GNU. Al contribuir, acceptes que atres persones distribuïxquen i modifiquen lliurement les teues aportacions. Si això no és lo que desiges, no poses les teues contribucions ací.

Ademés, al publicar el teu treball nos assegures que estàs llegalment autorisat a dispondre d'eixe text, ya siga perque eres el titular dels drets d'autor o per haver-lo obtingut d'una font baix una llicència compatible o en el domini públic. Recorda que l'immensa majoria del contingut disponible en internet no complix estos requisits; llig Proyecte:Drets d'autor per a més detalls.

¡No utilises sense permís escrits en drets d'autor!

Plantilles usades en esta pàgina: