No hi ha canvi en el tamany ,  10:06 1 maig 2015
m
Text reemplaça - 'despres' a 'despuix'
Llínea 24: Llínea 24:
== Carrera ==

Naixcut en Torrent, Roger se graduà de la pedrera del [[Valencia CF]]. En [[giner]] de [[2011]], despres d'un grapat de partits en el filial, fon cedit al veï equip del [[Burjassot CF]].
+
Naixcut en Torrent, Roger se graduà de la pedrera del [[Valencia CF]]. En [[giner]] de [[2011]], despuix d'un grapat de partits en el filial, fon cedit al veï equip del [[Burjassot CF]].

En [[juliol]] de [[2011]], Roger firmà per l'etern rival, el [[Llevant VT]], sent assignat al filial de la [[Tercera Divisio espanyola]]. El [[21 de decembre]] de [[2011]], feu el seu debut en el primer equip, substituint al lesionat [[Juanlu Gómez]] en un 4-1 victoria en casa davant el [[RC Deportiu de La Coruña]] en la de [[Copa del Rei]] (victoria per 5-4 en el global).

El [[15 de giner]] de [[2012]], Roger feu el seu debut en la Lliga, prenent el lloc de [[Xavi Torres]] en els ultims deu minuts de la derrota per 3-0 com visitant contra el [[Athletic de Bilbao]]. Quatre dies abans, marcà el seu primer gol en el primer equip del [[Llevant VT]], en la victoria per 4-0 davant el [[AD Alcorcón]] per a la [[Copa del Rei]] (5-2 en el global). Roger anotà el seu primer gol en Lliga el [[2 de decembre]] de [[2012]], en l'ultim minut, ajudant al seu equip a un empat 1-1 davant el [[RC Celta]].