Canvis

1 byte eliminat ,  15:30 1 oct 2014
sense resum d'edició
Llínea 12: Llínea 12:  
'''Konrad Zacharias Lorenz''' ([[Viena]], [[7 de novembre]] de [[1903]]-[[Alterberg]], [[27 de febrer]] de [[1989]]) fon un zoòlec [[Àustria|Austriac]].
 
'''Konrad Zacharias Lorenz''' ([[Viena]], [[7 de novembre]] de [[1903]]-[[Alterberg]], [[27 de febrer]] de [[1989]]) fon un zoòlec [[Àustria|Austriac]].
   −
Estudià [[Medicina]] en l'[[Universitat de Columbia]] en [[Nova York]] i al finalisar els seus estudis se dedicà a la [[zoologia]], i obtingué el doctorat d'esta materia en l'[[Universitat de Viena]]. Treballà sobre el comportament animal i és un dels pares de l'[[etologia]]. Fon nomenat director de l'[[Institut Max Plank]] d'Etologia de Seewiesen en l'Alta Baviera alemana.
+
Estudià [[Medicina]] en l'[[Universitat de Columbia]] en [[Nova York]] i al finalisar els seus estudis se dedicà a la [[zoologia]], i obtingué el doctorat d'esta materia en l'[[Universitat de Viena]]. Treballà sobre el comportament animal i és u dels pares de l'[[etologia]]. Fon nomenat director de l'[[Institut Max Plank]] d'Etologia de Seewiesen en l'Alta Baviera alemana.
   −
Rebé el [[Premi Nobel]] de [[Fisiologia]] o [[Medicina]] en [[1973]], després de descriure l'''Imprinting'', procés fisiològic generat després del naiximent que garantisa el comportament maternal i filial entre mare i cria; estes troballes s'integraren posteriorment en la teoria de la volença humana.
+
Rebé el [[Premi Nobel]] de [[Fisiologia]] o [[Medicina]] en [[1973]], en acabar de descriure l'''Imprinting'', procés fisiològic generat despuix del naiximent que garantisa el comportament maternal i filial entre mare i cria; estos encontres s'integraren posteriorment en la teoria de la volença humana.
    
{{Successió
 
{{Successió
3843

edicions