Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
28 bytes afegits ,  12:27 25 gin 2013
m
Llínea 61: Llínea 61:     
=== Escut Heràldic ===
 
=== Escut Heràldic ===
Per Decret 3517/1972, de [[14 de decembre]] (B.O.E. núm.311 de [[28 de decembre]] de [[1972]]) dictat a proposta del Ministeri de la Governació, i prèvia delliberació del Consell de Ministres, en la seua reunió del dia / de decembre de 1972 en el dictamen favorable de la Real Acadèmia de l'Història, s'aprovà l'escut heràldic d'Alfarp.
+
Per Decret 3517/1972, de [[14 de decembre]] (B.O.E. núm.311 de [[28 de decembre]] de [[1972]]) dictat a proposta del Ministeri de la Governació, i prèvia delliberació del Consell de Ministres, en la seua reunió del dia / de [[decembre]] de [[1972]] en el dictamen favorable de la [[Real Acadèmia de l'Història]], s'aprovà l'escut heràldic d'Alfarp.
   −
Corona Ducal, un recort de la Carta Pobla donada el [[29 de maig]] de [[1611]] per al lloc de ALFARB – observant-se que s'escrivia en B final -, figurant com otorgant Don Domingo Carles de Borja i Centelles, [[Ducat de Gandia|Duc de Gandia]], Marqués de Llombay, Comte d'Oliva i Senyor del lloc, en tota la jurisdicció civil i militar. Dita carta pobla, fon otorgada per al repoblament d'Alfarp després de l'[[expulsió dels moriscs]] del [[Regne de Valéncia]], dita orde se pregonà el 22 de setembre de 1609.
+
Corona Ducal, un recort de la Carta Pobla donada el [[29 de maig]] de [[1611]] per al lloc de ALFARB – observant-se que s'escrivia en B final -, figurant com otorgant Don Domingo Carles de Borja i Centelles, [[Ducat de Gandia|Duc de Gandia]], Marqués de Llombay, Comte d'Oliva i Senyor del lloc, en tota la jurisdicció civil i militar. Dita carta pobla, fon otorgada per al repoblament d'Alfarp després de l'[[expulsió dels moriscs]] del [[Regne de Valéncia]], dita orde se pregonà el [[22 de setembre]] de [[1609]].
    
El camp de goles sense quartejar, en les huit garbes d'espigues, representa la reconeguda laboriositat dels pobladors d'Alfarp.
 
El camp de goles sense quartejar, en les huit garbes d'espigues, representa la reconeguda laboriositat dels pobladors d'Alfarp.
   −
La torre massiça, quadrada, d'or, simbolisa la fortalea d'Alfarp, entroncada en estirp romana.
+
La torre massiça, quadrada, d'[[or]], simbolisa la fortalea d'Alfarp, entroncada en estirp romana.
   −
El bou, l'escut d'armes dels [[Borgia|Borjes]], senyors del lloc des de [[1494]].
+
El [[bou]], l'escut d'armes dels [[Borgia|Borjes]], senyors del lloc des de [[1494]].
    
== Administració ==
 
== Administració ==
125 033

edicions

Menú de navegació