Usuari discussió:Sempreval

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Sempreval!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no se deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros
Firma.gif

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.


Veig que no t'agrada això de "uep"! A mi, tampoc :) La Uiquipèdia necessita gent com tu, en ganes de fer les coses ben fetes. Ànim, que entre tots podem fer una enciclopèdia en valencià interessant! --Cavaller de la Ploma 01:20, 16 jul 2008 (UTC)

Resulta que la paraula uep, no existix segons el diccionari de la RACV. Llavors s'ha de dir web. munove 11:31, 3 set 2008 (UTC)

¡Hola! Veig que estàs treballant també en la uiquipedia en valencià ;)

Això està molt bé, m'agradaria que me digueses com has fet per a ficar la llista de senyes d'Alcàsser, esque encara no se com es. ¡Gracies!

Percert, t'he firmat yo --Valencia es llengua

Explicacio perfavor

Resulta qeu veig que tu m'has borràt el articul de valenciaesllengua.esp.st, en eixe cas, proponc tambe que se borre el de la web de Valenciafreedom :) O sino, tornar a pujar l'articul de valenciaesllengua.esp.st --85.57.153.79 22:23, 15 gin 2009 (UTC)

Perdona

Lo que tenía pensado era hacer los esbozos de cada comarca de soria y luego ponerles las tablas. ¿Mejor lo voy haciendo uno a uno? Es que de esta forma voy más rápido pero vamos, a mi me da igual. --Chabi 22:14, 19 març 2009 (UTC)

Article Països Catalans

Passa't per la discussió del article Països Catalans que t'he respòs, la veritat estic molt descontent amb aquesta enciclopèdia...

Salutacions.

Alpuente/Alpont

Bona nit. Té fique lo que li he escrit a atre usuari sobre la discussio del nom i ya me dius que fem en el nom d'este poble i el de molts atres.

Bona nit antes de res.

Yo he sigut el que ha canviat el nom de l'articul en qüestio, igual que en el seu dia quant el vaig publicar el vaig nomenar "Alpont". Me pareix molt be tot lo que dius en la discussio de l'articul, pero yo en el seu dia me vaig bassar en uns vocabularis que tinc en casa editats per la RACV, on ixen els noms en castellà i en valencià de tots el pobles y ciutats del Regne (dit vocabulari venia en Las Provincias ya fa un grapat d'anys). Vaig pensar que ixa era la forma correcta, pero aixo la vaig ficar. Pero, un dia vaig vore que algu havia creat una plantilla que es diu "Pobles de Valéncia" en la qual figurava "Apluente". Vist aixo i que a mi aixo de "Alpont" no m'acabava el vaig renomenar. Si filem tan fi, molts dels noms del pobles que figuren en la plantilla que te dit, no se corresponen en el vocabulari este que tinc de la RACV, llavors a qui fem cas?? Saluts!!

Silla Blava 23:14, 7 juny 2009 (UTC)

Val, d'acort, llavors en lloc de ficar Alpuente s'ha dir Alpont?? Es que si fem com tu m'has dit, per eixemple el poble Tuejar, segons el vocabulari de la RACV que tinc seria Toixa i molts usuaris de Valencia Freedom no fa molt de temps (quant Alfara D'algimia passa a ser Alfara de la Baronia), que varen dir que dir Toixa a Tuejar es catalanisar el nom. Que conste que me basse en el vocabulari de la RACV. Que fem al respecte?? —Silla Blava 23:28, 7 juny 2009 (UTC)


¡A pels 5.000 articuls!

L'edicio dels articuls de dates (anys, decades, segles, mesos, etc) està practicament ya finalisada. Anem a pels 5.000 articuls. Es celebrara igual que l'atra volta, en el numero 5.000 damunt del logo de Uiquipèdia i en un Comunicat de prensa. ¡Anem a pels 5.000 entre tots!. --Valencian 00:33, 12 juny 2009 (UTC)


Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia

Hola, estem treballant en completar la Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia. ¿Nos ajudes?. --Valencian 21:08, 29 set 2009 (UTC)

Articul Balear

Hola. He recuperat el parenostre en l'articul en Idioma Balear, deixant el teu enllaç a la Coordinadora d'Entitats Balearistes i llevant l'atre enllaç, que efectivament no funcionava. Gracies pels canvis i per actualisar l'articul. Lo del Parenostre, com de moment no n'hi ha molta informacio en eixe articul, pense que seria millor deixar-ho. Gracies. --Valencian 20:00, 25 dec 2009 (UTC)

Yo no vaig ficar lo del Parenostre en el Balear, simplement ho vaig remaquetar en son dia per a que quedara millor. Pero imagine que qui ho fica ho va fer per a que es veeren les diferencies entre una llengua i un atra en el text del Parenostre. Yo pense que quan n'hi haxca mes informacio se pot llevar. Crec que pense igual que tu, que no toca del tot ahi el Parenostre, pero vaja, l'intencio de la persona que ho va ficar crec que seria el de comparar diferencies entre les dos llengües. Tal volta, per respecte a l'usuari que ho va ficar, de moment, mentres no es tinga mes continguts l'articul, seria millor deixar-ho, ¿no creus?. Els teus canvis en els enllaços externs estan exactament com tu els has ficat. Ya me dius la teua opinio i lo que te pareix aço. Salutacions i gracies. --Valencian 20:29, 25 dec 2009 (UTC)
Home, en tota la bona informacio sobre el Balear i els seus dialectes que acabes de ficar, puix si, clar que se pot llevar. Val, ho lleve yo ara mateixa. Podria molt be servir per a un articul sobre el Conflicte llingüistic balear, tens rao. De totes formes, sabem que el Parenostre en balear està "guardat" en l'historial de l'articul i podem recuperar-ho per a un atre articul en el qual quede mes adequat eixe contingut. Per cert, de categoria l'articul sobre el Nadal. Tenia l'idea de clavar-ho, perque estem en Nadal i no ho teniem. M'has furtat l'idea, jeje. Gracies pel teu treball aci. Un abraç --Valencian 20:49, 25 dec 2009 (UTC)

Hola, he segut yo el que he posat el Pare nostre en balear, també ho he posat en Francés i en aragonés per a que se veja una comparació entre el valencià i l'atra llengua, siga el balear, francés o aragonés. És només per a posar un eixemple d'una llengua, yo en un artícul sobre una llengua sempre busque un eixemple per a saber com és més o manco l'idioma. He decidit posar el pare nostre perque és un text més internacional i conegut i que damunt tenia a mà una foto del Pare nostre en mallorquí en Jerusalem. Yo l'hauria deixat el pare nostre, pero bueno. Salutacions als dos. --Vixca Valencia 01:10, 26 dec 2009 (UTC)

Ara eres administrador

En l'objectiu de facilitar les teues edicions, has segut nomenat Administrador de Uiquipèdia. A partir d'ara, no tornaràs a vore el captcha mentres estigues loguejat. Este privilegi pots perdre-lo si deixes de participar en el proyecte.--Admin 22:36, 25 gin 2010 (UTC)


Enhorabona i Normes Administradors

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de Uiquipèdia!. ¡T'ho mereixies!. ¡Benvingut al club!, jeje. Tant en la secció dels administradors com en la Uiquipèdia:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

  • Complir i fer complir les polítiques de Uiquipèdia en valencià
  • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de Uiquipèdia.
  • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
  • Ajudar en tot lo possible a la resta d'usuaris, especialment als usuaris novells.
  • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
  • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

¡Enhorabona i avant!. Un abraç: --Valencian 23:15, 27 gin 2010 (UTC)


Articul Antoni Atienza

¡Hola!: Segons veig en esta noticia d'AELLVA la que desgraciadament ha faltat ha segut la dona d'Antoni Atienza, pero no ell. A no ser que n'hi haxquen mes males noticies. Espere que no siga aixina. Gracies. --Valencian (discussió) 05:32, 26 jul 2010 (PDT)