Diferència entre les revisions de "Pasqual Martín Villalba"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
(Pàgina nova, en el contingut: «'''Pasqual Martín Villalba''' es un dirigent valencianiste que fon President del Grup d'Accio Valencianista. Ocupà la presidencia des de l'any 1977 fins al ...».)
 
Llínea 1: Llínea 1:
'''Pasqual Martín Villalba''' es un dirigent valencianiste que fon President del Grup d'Accio Valencianista. Ocupà la presidencia des de l'any [[1977]] fins al [[1984]].
+
'''Pasqual Martín Villalba''' es un dirigent valencianiste que fon President del [[Grup d'Accio Valencianista]]. Ocupà la presidència des de l'any [[1977]] fins al [[1984]].
  
D'ideologia [[valencianista]], [[conservadora]] i [[carlista]], fon el president que dugué la direcció del GAV a lo llarc de la transició i la [[Batalla de Valéncia]]. Ha intervingut també en el documental de l'[[Universitat de Valéncia]], "del Roig al blau" sobre la transició democràtica valenciana.
+
D'ideologia [[valencianista]], [[conservadora]] i [[carlista]], fon el president que dugué la direcció del GAV a lo llarc de la transició i la [[Batalla de Valéncia]]. Ha intervingut també en el documental de l'[[Universitat de Valéncia]], "del Roig al Blau" sobre la transició democràtica valenciana.
  
  
 
[[Categoria:Presidents del Grup d'Acció Valencianista]]
 
[[Categoria:Presidents del Grup d'Acció Valencianista]]

Revisió de 14:53 28 jun 2010

Pasqual Martín Villalba es un dirigent valencianiste que fon President del Grup d'Accio Valencianista. Ocupà la presidència des de l'any 1977 fins al 1984.

D'ideologia valencianista, conservadora i carlista, fon el president que dugué la direcció del GAV a lo llarc de la transició i la Batalla de Valéncia. Ha intervingut també en el documental de l'Universitat de Valéncia, "del Roig al Blau" sobre la transició democràtica valenciana.