Diferència entre les revisions de "Palau de la Moncloa"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
(Pàgina nova, en el contingut: «El '''Palau de la Moncloa​''' és un edifici situat en el noroest de la ciutat Madrit, capital d'Espanya, en el districte de Moncloa-Aravaca. Fon cons...»)
 
 
(No se mostren 2 edicions intermiges del mateix usuari)
Llínea 1: Llínea 1:
El '''Palau de la Moncloa​''' és un edifici situat en el noroest de la ciutat [[Madrit]], capital d'[[Espanya]], en el districte de Moncloa-Aravaca. Fon construït durant els anys [[1949]] a [[1954]] en el mateix lloc que l'antic [[Real Lloc de la Moncloa]], destruït durant la [[Guerra Civil espanyola|Guerra Civil]]. Des de l'any [[1977]] acull la sèu de la Presidència del [[Govern d'Espanya]] i és la residència oficial del [[President del Govern|president del Govern]] espanyol i la seua família. El palau està dins d'un conjunt d'edificis, el Complex de la Moncloa, destinats a les llabors administratives i governamentals.
+
[[Archiu:Palacio de la Moncloa.jpg|300px|thumb|right|[[Palau de la Moncloa]], sèu oficial del president del Govern de [[Espanya]].]]
 +
El '''Palau de la Moncloa​''' és un edifici situat en el noroest de la ciutat de [[Madrit]], capital d'[[Espanya]], en el districte de Moncloa-Aravaca. Fon construït durant els anys [[1949]] a [[1954]] en el mateix lloc que l'antic [[Real Lloc de la Moncloa]], destruït durant la [[Guerra Civil espanyola|Guerra Civil]]. Des de l'any [[1977]] acull la sèu de la Presidència del [[Govern d'Espanya]] i és la residència oficial del [[President del Govern|president del Govern]] espanyol i la seua família. El palau està dins d'un conjunt d'edificis, el Complex de la Moncloa, destinats a les llabors administratives i governamentals.
  
 
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
  
 
* [https://es.wikipedia.org/wiki/Palacio_de_la_Moncloa Palau de la Moncloa en Wikipedia]
 
* [https://es.wikipedia.org/wiki/Palacio_de_la_Moncloa Palau de la Moncloa en Wikipedia]
 +
 +
[[Categoria:Societat]]
 +
[[Categoria:Política]]
 +
[[Categoria:Palaus]]
 +
[[Categoria:Administració de l'Estat]]
 +
[[Categoria:Jefatura del govern]]
 +
[[Categoria:Jefatura de l'Estat]]
 +
[[Categoria:Poder eixecutiu]]
 +
[[Categoria:Presidents]]

Última revisió del 19:27 18 feb 2020

Palau de la Moncloa, sèu oficial del president del Govern de Espanya.

El Palau de la Moncloa​ és un edifici situat en el noroest de la ciutat de Madrit, capital d'Espanya, en el districte de Moncloa-Aravaca. Fon construït durant els anys 1949 a 1954 en el mateix lloc que l'antic Real Lloc de la Moncloa, destruït durant la Guerra Civil. Des de l'any 1977 acull la sèu de la Presidència del Govern d'Espanya i és la residència oficial del president del Govern espanyol i la seua família. El palau està dins d'un conjunt d'edificis, el Complex de la Moncloa, destinats a les llabors administratives i governamentals.

Enllaços externs[editar]