Diferència entre les revisions de "Mercat de Sant Pere (Grau de Castelló)"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
(Pàgina nova, en el contingut: «El '''Mercat de Sant Pere''' es troba en el Grau de Castelló, el districte marítim de la ciutat. == Història == El Mercat de Sant Pere fon inaugurat a...»)
 
Llínea 1: Llínea 1:
El '''Mercat de Sant Pere''' es troba en el [[Grau de Castelló]], el districte marítim de la ciutat.  
+
El '''Mercat de Sant Pere''' es troba en el [[Grau de Castelló]], el districte marítim de la ciutat. El Mercat de Sant Pere és un mercat que pertany a l'[[Ajuntament de Castelló]] (junt al [[Mercat Central de Castelló|Mercat Central]] i el [[Mercat de Sant Antoni (Castelló)|Mercat de Sant Antoni]]).
  
 
== Història ==
 
== Història ==

Revisió de 12:28 25 ago 2019

El Mercat de Sant Pere es troba en el Grau de Castelló, el districte marítim de la ciutat. El Mercat de Sant Pere és un mercat que pertany a l'Ajuntament de Castelló (junt al Mercat Central i el Mercat de Sant Antoni).

Història

El Mercat de Sant Pere fon inaugurat a finals dels anys 80 del sigle XX. Fon derribat en l'any 2009 ya que l'edificació estava afligida d'aluminosis.

En l'any 2010 fon inaugurat el nou edifici, sent l'alcalde de Castelló, Alberto Fabra. Contava en tretze llocs de venda de carn, fruites, verdures i peix de gran calitat en la planta baixa. En el primer pis es trobava un espai de llectura en ordenadors i zona Wi-Fi. Un atre element característic de l'edifici foren els panells ceràmics molt semblants al Palau de la Festa.

En l'any 2017 tancà el mercat per falta d'activitat despuix de més de trenta anys d'activitat comercial. En 2019 se realisaren unes obres per a adaptar l'edifici a una nova sèu de la polícia municipal en el Grau de Castelló.

Enllaços externs