Diferència entre les revisions de "Jorge Campos Asensi"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
 
Llínea 1: Llínea 1:
'''Jorge Campos Asensi''' és un advocat mallorquí, naixcut en la ciutat de [[Palma de Mallorca]].
+
'''Jorge Campos Asensi''' és un advocat i polític [[Illes Balears|mallorquí]], naixcut en la ciutat de [[Palma de Mallorca]].
  
 
== Estudis ==
 
== Estudis ==

Última revisió del 18:12 20 feb 2020

Jorge Campos Asensi és un advocat i polític mallorquí, naixcut en la ciutat de Palma de Mallorca.

Estudis[editar]

Jorge Campos estudià en el colege La Salle de Palma de Mallorca, és llicenciat en Dret per l'Universitat de les Illes Balears, també ha fet un màster de Gestió Ambiental i Desenroll Sostenible en l'Universitat de Valéncia.

Trayectòria cultural[editar]

Ha segut el president de la Fundació Nacional Círcul Balear (FNCB). Campos fon el fundador en l'any 1999 de la Societat Cultural Círcul Balear, els seus objectius fonamentals eren la defensa dels drets i llibertats dels habitants de les Illes Balears, i de la cultura balear, en l'any 2010 el Círcul Balear passaria a ser una Fundació privada d'àmbit nacional, en sèu central en Palma de Mallorca.

Durant la seua trayectòria cultural en defensa de la cultura i la llengua balears ha rebut amenaces per part del pancatalanisme de les illes.

Trayectòria política[editar]

En febrer de l'any 2018 Jorge Campos va donar el pas a la política creant el partit Actúa Baleares, del que és el seu president.

Enllaços externs[editar]