Diferència entre les revisions de "Discussió:Països catalans"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Llínea 63: Llínea 63:
  
 
Per favor, si voleu discutir sobre el tema d'este artícul, han d'expressar-se en llengua valenciana o qualsevol de les seues modalitats geogràfiques al llarc de la Comunitat Valenciana o el Carche. Gràcies. --[[Usuari:Vixca Valencia|Vixca Valencia]] 22:30, 2 juny 2009 (UTC)
 
Per favor, si voleu discutir sobre el tema d'este artícul, han d'expressar-se en llengua valenciana o qualsevol de les seues modalitats geogràfiques al llarc de la Comunitat Valenciana o el Carche. Gràcies. --[[Usuari:Vixca Valencia|Vixca Valencia]] 22:30, 2 juny 2009 (UTC)
 +
 +
Perdona "Visca València", però si et parlo en català m'entendràs igualment perque és l'idioma que parles tu.
 +
Si a la uiquipèdia només accepteu a gent de València, malament ho teniu per tirar endavant. Mira exemples com la Wikipedia espanyola en la que col·labora gent d'Amèrica Llatina, Espanya i dde qualsevol lloc del món. O la Viquipèdia Catalana, on col·laboren catalans, valencians i gent de quasevol lloc.
 +
La gràcia de projectes com aquest, és invitar a la col·laboració de la major gent possible.--[[Especial:Contributions/83.54.76.25|83.54.76.25]] 15:15, 3 juny 2009 (UTC)

Revisió de 17:15 3 jun 2009

"Pallassos Catalans"??? Quina mena d'article enciclopèdic és aquest!

Em sembla vergonyós en un article enciclopèdic insultar als Països Catalans dient-los "Pallassos Catalans" :(. És una ofensa pels habitants d'aquest país, es com si al article del País Valencià h poso fotos dient "País de merda Valencià" o "Valencians subnormals"

Espero que entengueo que esteu ofenent als habitants dels Països catalans.

Gràcies

No se on veus tu "Pallassos Catalans", de totes formes, no pot ofendre a cap habitant dels Païss catalans(sic), ya que els Païss catalans(sic) no existixen. --Sempreval 18:32, 1 juny 2009 (UTC)

Com que no saps on ho veus? Així l'únic que feu és ofendre i convertir el que podria ser una bona enciclopèdia en un lloc de burla i mofa dels sentiments respectables dels catalans... Em sembla molt bé que no hi creguis en els Països Catalans, però en un article enciclopèdic s'ha de RESPECTAR qualsevol tema del que es parli.

No sé si es que vols pendre'm el pèl... Mira la fotografia de la dreta on posa clarament "Els pallassos Catalans" i em sembla una cosa HORRIBLE.

Si algú no li sembla ve el nazisme, l'URSS no pot posar fotografies en una enciclopedia criticant la història...

Potser ho he entès malamanet i això no és una enciclopèdia, sinó un lloc per criticar tothom que no pensa igual que vosaltres....

Si us plau responeu-me :(

Gràcies.


Image

Puix yo tampoc ho havia vist. L'image ya ha segut retirada. Està clar que no es apropiada ni te res que vore en la politica de Uiquipedia. Efectivament, tens rao.

Tambe es cert que per a la majoria de valencians la Viquipedia en català resulta mes insultant i ofensiva (parlant de Paisos Catalans per tots els puestos, parlant de personages valencians en despreci, etc) i no anem a la vostra Viquipedia en català a queixar-nos absolutament de res.

Tal volta deurieu de fer algo de reflexio, el mapeta eixe no es mes que el producte del comportament imperialiste del nacionalisme catala en terres veïnes a lo llarc de les ultimes decades. Com diuen en castellà..."quien siembra viento, recoge tempestades". Els valencians no som els culpables d'aço.

En quant a l'image que parlaves, com veus ya ha segut retirada lo mes pronte possible. La veritat es que practicament ningu s'havia donat conte perque la llegenda irrespetuosa apareixia chicoteta al final de l'image. --Valencian 13:24, 2 juny 2009 (UTC)

Gràcies

M'alegro que per fi algú comprengui el que volia expressar sense acabar sen "bloquejat" per haver esborrat la imatge.

No sé qui ha sigut el graciós que ha penjat la imatge i la veritat es que si que era petita, pero jo la primera vegada que he entrat a la Uiquipèdia a mirar l'article sobre els Països Catalans, és el primer que he vist... No sé potser, com a català que sóc, és el que primer m'ha ofés... xd

Canviant de tema, Valencian, no facis comparacions que no tenen sentit. Perque a la Viquipèdia en català MAI trobaràs contingut insultant ja que com a Viquipèdia oficial del projecte Wikipedia Commons, està regulat per molts administradors i bibliotecaris... i si hi ha algo que t'ofen a la Viquipèdia en català t'invito a protestar com jo he fet a la valenciana. Però a la viquipèdia en català no hi trobaras imatges dient "Pallassos Valencians".

Segueixo pensant que és un article poc enciclopèdic, pero almenys ara ja no hi ha insults. Els Països Catalans no són fruit de cap imperialisme ja que no estem al segle XV o XVI i actualment no existeix cap Imperi Català...

Diguem si us plau, on troves despreci als valencians al article Països Catalans de la viquipèdia. Països Catalans (Viquipèdia)

Salutacions! --83.54.78.144 15:47, 2 juny 2009 (UTC)


¿A on trobe despreci? El propi invent dels "Països Catalans" i la seua inculcació i adoctrinament als chiquets, ya me pareix en sí un insult als valencians, als aragonesos, als andorrans, als francesos, als balears, i als italians. I a molts catalans també. Mixalberto 16:34, 2 juny 2009 (UTC)
Hola Mixalberto, si llegeixes veuràs que Valencian ja ha retirat la imatge ofensiva on posava clarament "Pallasos Catalans". I això no ho trobo despreci, o trobo una falta de respecte. Però repeteixo, el tema, per sort, ja s'ha arreglat. L'article segueix sense ser suficientment neutral, però almenys ja no hi han insults. Salutacions--83.54.78.144 16:47, 2 juny 2009 (UTC)

Resposta i Wikipedia catalana

T'ho ha dit molt be Mixalberto. Nomes el que li digau Paisos Catalans a Valencia, ya es totalment ofensiu per als valencians. Perque ni Valencia ha segut mai catalana ni la nostra llengua valenciana es català ni res de res. Cadascu en sa casa i Deu en la de tots. La nostra terra, la Patria Valenciana, es dels valencians. Els catalans no teniu res que opinar sobre Valencia, perque ningu vos ha demanat l'opinio. Si feu cas de 4 gats pro-catalanistes que n'hi ha en Valencia, aneu apanyats, perque son aixo, una minoria molt minoritaria, la qual està 100% subvencionada per Catalunya, que no te res que vore en el sentir general dels valencians. Snobs els n'hi ha en tots els puestos. Perdeu els temps i els diners.

Per si vols mes senyes en Wiki catalana...per eixemple l'articul "Blaverisme" es ofensiu. El propi titul es un terme despectiu. Es com si n'hi haguera articuls en el titul: "Facherio" "Rojerio" "Anarkes" o "Ultres". Molt enciclopedic. Despres tots els articuls que tracten al "valencià", son absolutament tendenciosos, quan no directament insulten l'inteligencia de molts valencians. Despres tots els articuls sobre politica valenciana de neutral no tenen res de res. Has d'anar-te'n a la Wikipedia en Valencià o a l'espanyola per a trobar una versio mes normal. Aixina que la Wikipedia catalana de neutral per als valencians, no te res de res.

De totes formes, ya hem retirat l'image que molt comprensiblement te molestava. Ara deixa-nos treballar en pau i visita la Wikipedia catalana en la que estem segurs que te trobaras mes a gust. I tots tant amics. --Valencian 22:05, 2 juny 2009 (UTC)

== Llengua utilisada en la uiquipèdia ==

Per favor, si voleu discutir sobre el tema d'este artícul, han d'expressar-se en llengua valenciana o qualsevol de les seues modalitats geogràfiques al llarc de la Comunitat Valenciana o el Carche. Gràcies. --Vixca Valencia 22:30, 2 juny 2009 (UTC)

Perdona "Visca València", però si et parlo en català m'entendràs igualment perque és l'idioma que parles tu. Si a la uiquipèdia només accepteu a gent de València, malament ho teniu per tirar endavant. Mira exemples com la Wikipedia espanyola en la que col·labora gent d'Amèrica Llatina, Espanya i dde qualsevol lloc del món. O la Viquipèdia Catalana, on col·laboren catalans, valencians i gent de quasevol lloc. La gràcia de projectes com aquest, és invitar a la col·laboració de la major gent possible.--83.54.76.25 15:15, 3 juny 2009 (UTC)