Amparo Fabra

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Revisió de 10:38 26 ago 2018 per Xavier (Discussió | contribucions) (Pàgina nova, en el contingut: «'''Amparo Fabra''' (Valéncia, 1947) és una dòna experta en indumentària valenciana. És presidenta de la Fundació del Museu de la Seda. == Biografia ==...»)
(dif) ← Revisió anterior | Revisió actual (dif) | Revisió següent → (dif)
Anar a la navegació Anar a la busca

Amparo Fabra (Valéncia, 1947) és una dòna experta en indumentària valenciana. És presidenta de la Fundació del Museu de la Seda.

Biografia

Amparo Fabra començà a treballar com a administrativa en l'empresa Lanas Aragón i de molt menuda li agradava fer llavors ademés de ser molt apassionada a l'història. En només setze anys començà la seua gran afició per l'indumentària valenciana. Sempre li ha agradat visitar museus i llegir llibres d'art. En l'any 1980 elegiren a sa filla, Amparo Morales Fabra, fallera major infantil i ella li va fer tot l'equipage. Enrique Marzal, un amic d'ella, li va deixar uns llibres i en sa casa li feu l'equipage i també els trages d'amigues de la seua filla. Presentà una de les peces a un concurs, organisat per Vicent Enguidanos, i el guanyà. Des d'eixe moment començà a dedicar-se per complet a l'indumentària valenciana fins a hui.

Enllaços externs