Usuari discussió:Valencian

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Valencian!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no se deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros
Firma.gif

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.

Archius[editar]

Si vols consultar algun mensage antic de la meua pagina de discussio consulta aci:


Uiquilliteratura[editar]

Hola, al entrar en el portal de Uiquilliteratura apareix un text que diu llig! Sobre la Ilíada. Este text té arcaïsmes pero no se com canviar-ho. Podries fer-ho per favor? Llana (discussió) 22:23, 27 maig 2015 (CEST) Gràcies.

Logo RACV[editar]

Hola, Valencian. He vist que fa temps vares pujar l'archiu del logo de la RACV i volia comentar-te que, si no hi ha cap impediment, seria interessant que també fora pujat a Commons. D'esta forma, el logo podria aparéixer en totes les Wikipedies. Salutacions, --Posmo (discussió) 15:24, 1 jun 2015 (CEST)

Hola, Valencian. Ya m'he posat en contacte en l'usuari Maso, encara que sembla que últimament està inactiu, serà qüestió de tindre paciència. Moltes gràcies per la teua ajuda, --Posmo (discussió) 22:11, 4 jun 2015 (CEST)

Història[editar]

Per favor, podries llevar per complet totes les edicions meues en Història de la Comunitat Valenciana? Llana (discussió) 10:57, 23 jun 2015 (CEST)

Perdon por meterme en una caonversacion ajena pero, por que quieres eliminar tus aportaciones al articulo? Creo qu esta muy bien hecho y habria que seguir ampliandolo. En cuanto tenga un rato te echo una mano. --Katxis (discussió) 15:00, 23 jun 2015 (CEST)

He contestat en la meua dicussió gràcies. Llana (discussió) 16:05, 23 jun 2015 (CEST)

Gràcies, continuaré en ell. Llana (discussió) 22:24, 24 jun 2015 (CEST)

Castelló de la Plana[editar]

Hola, Valencian, pareix que hi ha algun problema en l'artícul de Castelló de la Plana. Casi tot es veu en negreta, fins i tot parts que no formen part de l'artícul. ¿Podries arreglar-ho? Moltes gràcies i una salutació. --Posmo (discussió) 17:33, 31 jul 2015 (CEST)

Fallera Major de Valéncia[editar]

Hui Katxis ha fet la plantilla de Fallera Major de Valéncia, pero no conseguim que ixca la Comissió a la que pertayn, no se perque no ix. ¿ Pots pegar-li una ullaeta a vore ? També costa molt que lo de "Vore Tambe" aparega al final ya que a vegades ix en el lateral al costat de la fotografia. Un saludet. --Jose2 (discussió) 21:07, 29 set 2015 (CEST)


Ya he fet un arregle i queda be reduint la foto i apareix complet lo de "Vore també" a la esquerra de la foto. L'únic que no he conseguit és que aparega el nom de la comissió no se per que, pero no hi ha manera. Un saludet. --Jose2 (discussió) 18:29, 30 set 2015 (CEST)

Anex:Entitats pancatalanistas en la Comunitat Valenciana[editar]

Hola, Valencian. Yo crec que l'expressió "Entitats pancatalanistes" és incorrecta, ya que laparaula "Entitat" és femenina i, per contra, "pancatalaniste" és masculina, per això, per concordància de gènero, em pareix que lo correcte és que utilisem "Entitats pancatalanistas", aixina en femení. Salutacions, --Posmo (discussió) 20:07, 10 dec 2015 (CET)

No sé com no m'he donat conte abans, pero és evident que "pancatalanistes" és totalment correcte, simplement és el plural de "pancatalanista". Aixina que el meu mensage anterior no tenia molt sentit. Gràcies, Valencian. --Posmo (discussió) 00:18, 13 dec 2015 (CET)

Cartell de película[editar]

Hola, Valencian. L'artícul Els Miserables té una image, el cartell publicitari de la película, que crec que té drets d'autor, aixina que de moment l'he llevat. ¿Deuríem borrar-la? Salutacions, --Posmo (discussió) 20:14, 15 gin 2016 (CET)

Moltes gràcies a tu per la teua ajuda. Salutacions, --Posmo (discussió) 01:00, 19 gin 2016 (CET)

Plantilla[editar]

M'han enviat açò pero yo no se fer plantilles:

Hola Jose2,(no hablo valenciano, mis colaboraciones son traducciones,imagino que necesitarán alguna correción, pero me gusta colaborar) creo que he hecho alguna cosilla mal, pues he intentado traducir la plantilla referente a cómo escribir "teoremas" desde el castellano, y algo he debido de hacer muy mal porque al intentar escribir un teorema me ha salido toda la plantilla dentro de la pagina que intento editar, y esto no debería de ser así, solo tendría que salir el teorema, y claro al salir toda la página de la plantilla se queda una página grande y fea, por favor, ¿podría alguien ayudarme a solucionar esto? Yo no sé cómo hacerlo. Aquí esta el link de la plantilla mal hecha: http://www.lenciclopedia.org/Plantilla:Teorema Saludos. Y gracias por tu atención. EirVal (discussió) 18:13, 27 ago 2016 (CEST)

Un saludet --Jose2 (discussió) 01:04, 29 ago 2016 (CEST)

Historia de la Uiquipedia[editar]

Perdona, te queria preguntar si sabes quienes crearon la Uiquipedia. En su articulo dice que Ssurfer y Mixalberto fueron los primeros usuarios pero me gustaria saber quien fue el que establecio la pagina web y se encargo de la programacion o codificacion. --Chabi (discussió) 13:22, 20 oct 2016 (CEST)

Gracies[editar]

I demane disculpes és que ací el meu ordenador diu això, és que costa un montó escriure i clar.... em molesta, perque cal seguir defenent la llengua valenciana. Salutacions.

Gracies per la benvinguda[editar]

Gracies per la benvinguda, espere poc a poc ferme en la Uiquipèdia i anar mes solt.


Canvis recients[editar]

¡ Hola !

Volia comentar-te que des de que has fet els últims canvis fa 2 dies, la Uiquipèdia va molt lenta i moltes vegades no deixa obrir pàgines i es queda bloquejada, sobre tot la de canvis recents. He provat en 3 ordenadors diferents en casa i en el treball i passa igual en tots e inclús apareixen mensages d'error ficant "esta pàgina no oferix les garanties de seguritat i no devia obrir-se" i coses aixina, per si vols repassar a vore que es pot fer. Un saludet. --Jose2 (discussió) 18:47, 14 març 2017 (CET)

Plantilles mal fetes[editar]

Hola, volía saber si és possible arreglar esta taula que he intentat fer en esta pàgina [[1]] [[2]]

per als estats històrics d'els que hi ha moltes senyes disponibles, puix és un tema en el que m'agradaria contribuir àmpliament. Una volta estiguen ben fetes, ya se traduirán al valencià, pero crec que es importante que funcionen no? Gràcies. EirVal (discussió) 06:52 20 abr 2017 (CEST)

Almirant / Almirall[editar]

Moltes gràcies. Tens raó. Un saludet. Jose2

............................

Nou usuari[editar]

Per favor podeu mirar açò:

Hola Jose2,

M'he donat d'alta per contribuir al creiximent de Uiquipèdia pero alguna cosa ha passat perque no puc confirmar el meu conte de correu.

La majoria de les meues contribucions poden ser per a detectar i corregir els erros que puga trobar ya que no disponc de massa temps pero sí de la capacitat necessària per a fer-ho.

¿Podries revisar el meu conte i comprovar que tot està be?

Gràcies de bestreta.

--Amparginer (discussió) 12:25 8 ago 2017 (CEST)

Un saludet --Jose2 (discussió) 21:19 8 ago 2017 (CEST)

Erro en identificació[editar]

¡ Hola !

Hi ha algun problema en la Uiqui perque desde ahir al intentar identificar-me des de 2 ordenadors diferents em diu:

Error: Tu reloj esta adelantado

NET:ERR_CERT_DATE_INVALID

He probat en atres navegadors i solament em deixa identificar-me en el Opera. En la tablet em passa igual. Un saludet. --Jose2 (discussió) 21:15 21 ago 2017 (CEST)

M'acaba de dir Xavier en un foro que li passa lo mateix des de fa 2 dies e inclús que no pot ni entrar. --Jose2 (discussió) 21:23 21 ago 2017 (CEST)

Erro al editar artículs[editar]

¡ Hola !

Des de fa 2-3 dies l'enciclopedia no deixa editar els artículs la mjoria de voltes i dona este error: La página www.lenciclopedia.org no funciona

www.lenciclopedia.org ha cerrado la conexión de forma inesperada. ERR_INCOMPLETE_CHUNKED_ENCODING

Crec que a Xavier també l'ocurrix lo mateix. A voltes deixa editar pero la majoria de voltes dona error. Un saludet. --Jose2 (discussió) 11:37 31 oct 2017 (CET)

O.K. Gràcies --Jose2 (discussió) 18:49 31 oct 2017 (CET)

Gracias[editar]

Muchas gracias por los enlaces. Ahora estoy un poco liado pero en cuanto vuelva a tener tiempo me pongo con el artículo. Un saludo. —Chabi (discussió) 12:25 3 dec 2017 (CET)

Referent al comentari en la meua discussió[editar]

Substituïxc la moderna forma "utilisar" per "usar"/"amprar"/"gastar" perque aixina ho recomana la RACV i L'Observatori de la Llengua Valenciana, de totes formes reconec que tampoc té res de roïna la forma "utilisar", si és un problema, deixaré de substituir-la. En quant a les formes invertides dels pronoms febles (em/et/es/en), en valencià estàndart només s'usen despuix de paraules acabades en vocal diferent de la vocal final dels diftoncs decreixents, tal i com ho feya la llengua clàssica, això és lo que recomana la RACV, en el restant de casos s'usen les formes plenes. Usar les formes invertides o plenes en llocs a on no correspon és correcte, pero dialectal, per tant no és apte per a l'Enciclopedia excepte en artículs referents a llocs a on se parla aixina. Despuix, si alguna vegada he substituït "fon" per "va ser", és un erro meu, ahí m'haig equivocat. --Teniente (discussió) 16:42 25 jul 2018 (CEST)